[私影全部都係雞] 私影雞Vivian Chiu 做PTGF實錄

1001 回覆
1493 Like 44 Dislike
提醒人做雞有俾人知既風險,增加女仔做雞成本,阻嚇想做雞既女性,從而提升道德風氣
你講呢d 係agent 嚟,唔撚關事的
唔識就唔好衝出嚟
櫻雞cos界出撚晒名係雞
利申: 發夢夢見
link?
做雞本來冇咩問題 (其實我覺得女仔要潔身自愛 但一定有人話身體自主 做唔做雞關你撚事 你搵到咁多錢咩之類 所以算啦)
你情我願 明買明賣
但做雞又扮哂普通女仔咁呃其他人就好有問題.....
唔該巴打幫我答左
依個我十分認同

私影+cosplay+女僕cafe超多都暗地裡出黎做雞

溫馨提示各位巴打,如果你條女同你拍拖一齊之後,仍然要堅持去私影,你當真當真是要小心

特別係「將會」搵你結婚埋單既私影女

咁柒都咁有自信開咁既價 唔怪得上過下電影幾秒個d model仔都3-4萬1q 靚d就5-7萬 咁ali個d咪要1x萬1q?
elleec 當年5000,而家廿萬

十幾萬想明星,冇可能
仲黑撚過我 點撚樣屌呀
櫻雞本身都出撚哂名啦 之前仲搶人老公去 仲有好撚多花生食
本身雞開嘅唔意外啦
鷲哥
唔止agent 真cc依家都甚少俾相同要開房 我唔識?
臭雞
On9 仔,你果d 係垃圾agent,樓主講緊果d係幫model/明星果班agent

一向識玩既都唔會開房先架啦,要得你開房就係唔想你彈鐘,因為9成係豬西黎,所以先迫你開左房先

至於入數果d就全部都呃人

一場巴打教精你
有得屌 有得爽 有錢收 唔通做7仔老麥?
你老母 25歲叫自己阿叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞