[私影全部都係雞] 私影雞Vivian Chiu 做PTGF實錄

1001 回覆
1493 Like 44 Dislike
有啲印象 好似有加佢
咁樓主幾時放埋啲叫雞嘅雞蟲上黎
我都唔知自己剪過條片
你咪叫D雞去放,我叫雞又唔係做雞
6000?
我係你就搵證據證明返d圖同片唔係你女神妹撚過你係咁係到9UP反問人啦
D人當你on9仔渣 如果你問埋你女神都拎唔出證據證明佢做假你知咩料啦
年年都爆單野出嚟,佢都算命硬wwww
..小學同學黎
真係估佢唔到,以前小學好純人品好好
成日一齊玩.. 帶住膠框紅眼鏡,由婆婆湊佢
佢中二個陣已經玩Closplay
不過個樣真係唔同咗好多
黎排都見過佢.. 不過唔化妝塊面同以前一樣既..
佢中學後期,同過個男closplay一齊三年後分咗手
細個識落佢唔係拜金女黎.. 好肯為朋友
成日出錢請我食野送野俾我(我窮撚黎 )
搞咩搞成咁呀.. 佢屋企算小康,應該唔洗賣身喎..
唉,以前成日一齊玩由細玩到大.. 好感慨
我以家都DI畢業好幾年.. 大學都就讀完
見過真人,其實唔多靚,但估唔到咁都要岀嚟做
有錢洗得鬼推磨

咁樣都講得出條片係剪過
新一代連登神探
又有錢收又舒服!真正大贏家!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞