有班廢物唔抵得我有錢開心生活成日煩住我

172 回覆
2 Like 46 Dislike

大能把人有錢,你就是ON9的表表者!仲開盤?你柒又要陪你嘅? 一打膠攞去唔駛找!

你又話自己好另隨時拎到幾皮咁撚多出來?

做乜唔拎?

唔係拎唔出呀?

激啦,反正你已經成為高登最大笑話,摺埋一邊啦柒頭!

窮先係最好笑
條友咁柒拎存在感洗乜理

我都好窮架小康之家咋 老母老豆做左十幾年判頭
條友咁柒拎存在感洗乜理

我都好窮架小康之家咋 老母老豆做左十幾年判頭

開盤啦

歡迎挑機

你又話自己好另隨時拎到幾皮咁撚多出來?

做乜唔拎?

唔係拎唔出呀?

窮先係最好笑

你咁嘅家庭背景,我明你幻想吓好正常,但窮就認命啦,傻仔!

窮先係最好笑

作小說又當左作者係?

金庸識降龍十八掌?

弱智
樓主真係柒撚到我都唔敢睇了 block左算

逃避現實

廢人

窮先係最好笑

作小說又當左作者係?

金庸識降龍十八掌?

弱智

你條廢柴冇信用,冇口齒,你D咁既廢老幾時死?
你個D背景真有好,假又好,只反映你是又窮又柒!上機了,你慢慢自己打飛機吧!
個個廢物好似係你
輸到死淨把口

作小說又當左作者係?

金庸識降龍十八掌?

弱智

你條廢柴冇信用,冇口齒,你D咁既廢老幾時死?
你個D背景真有好,假又好,只反映你是又窮又柒!上機了,你慢慢自己打飛機吧!

大大聲話拎到錢

最後淆底囉

仲要弱智小說當真
無人敢開盤挑機

窮人得把口
上面隻工程狗都幾醒

知道自己窮

一講錢即閃
無人敢開盤挑機

窮人得把口

你條仆街又唔見你先捐1萬去開盤你老母!你敢開先再鳩叫啦!你D淆底獸仲想搵人信你?
無人敢開盤挑機

窮人得把口

你條仆街又唔見你先捐1萬去開盤你老母!你敢開先再鳩叫啦!你D淆底獸仲想搵人信你?

你話你隨時拎到幾皮出來嘛

拎幾皮出來開盤啦

你講嫁喎
無人敢開盤挑機

窮人得把口

拎幾皮出來開盤啦

你講嫁喎

你傻撚夠未?話要開盤係你,我點解要陪你?幾皮野我攞得出就要開盤?你都生勾勾,ON99!有你做明燈,我仲要衝出來柒?

一皮野都拎唔到出嚟
煩你?
點敢呀?

拎幾皮出來開盤啦

你講嫁喎

你傻撚夠未?話要開盤係你,我點解要陪你?幾皮野我攞得出就要開盤?你都生勾勾,ON99!有你做明燈,我仲要衝出來柒?

窮人果種鳩縮真可憐
屈機男其實你用開邊隻面霜?D面皮幾尺好,介紹吓!
新年快樂

逃避現實

廢人

上網都係逃避現實既方法之一

逃避現實

廢人

上網都係逃避現實既方法之一

樂觀
敗退高登轉戰連登的可憐蟲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞