有班廢物唔抵得我有錢開心生活成日煩住我

172 回覆
2 Like 46 Dislike

哈哈哈

你笑?笑完你會發達呀?

唔發達冇緊要,最起碼我隨時攞得出幾萬蚊!而且唔會衝出來柒!
其實你柒夠未呀,柒頭皮?

攞得出就開個盤鬥捐錢囉

唔係咁廢得個講字下化?

連登大把有錢隠形富豪,我同你智商差太遠,我先唔會咁柒做D傻西野!好似你咁柒,被人恥笑一世就無謂了!現實做多D善事先可!

攞得出就開個盤鬥捐錢囉

唔係咁廢得個講字下化?

廢事啦。
一陣又一皮野打柴你
你塊面,擺在何處呢?

不停迴避

窮人真可憐

攞得出就開個盤鬥捐錢囉

唔係咁廢得個講字下化?

連登大把有錢隠形富豪,我同你智商差太遠,我先唔會咁柒做D傻西野!好似你咁柒,被人恥笑一世就無謂了!現實做多D善事先可!

廢柴

最終又係得把口

原來無錢
你班撚樣邊個拎到錢出來挑機嫁?

你不如解釋下自己的往事?

你解釋下點解你咁窮啦

攞得出就開個盤鬥捐錢囉

唔係咁廢得個講字下化?

廢柴

最終又係得把口

原來無錢

係,冇錢!但有錢過你囉!自己打賭第一回被完美KO,你仲好意思話人?你條柒頭有膽返高登再開post 嗎?

廢柴

最終又係得把口

原來無錢

係,冇錢!但有錢過你囉!自己打賭第一回被完美KO,你仲好意思話人?你條柒頭有膽返高登再開post 嗎?

有錢過我又唔敢開盤ko我?

曹星魚呀?

廢柴

你解釋下點解你咁窮啦

自己做D傻閪野想搵水魚陪你?你咪能傻啦,死柒頭!哥有錢又要陪你癲?你以為你激將法有用?
窮撚貼兩張死人圖當寶

窮得剩返兩張圖

你解釋下點解你咁窮啦

自己做D傻閪野想搵水魚陪你?你咪能傻啦,死柒頭!哥有錢又要陪你癲?你以為你激將法有用?

我有錢我又要跟落去?

睇住條米柒頭戇鳩鳩拍片唔好?

弱智
窮人真可憐
窮撚貼兩張死人圖當寶

窮得剩返兩張圖

傻閪有樣睇,屈機男是也!現在不敢回高登,哈哈哈,新年又一大笑話!
新年快樂,多得你條柒頭屈機男,冇你真心少左好多歡樂!
廢柴一講錢就潛水
窮撚貼兩張死人圖當寶

窮得剩返兩張圖

傻閪有樣睇,屈機男是也!現在不敢回高登,哈哈哈,新年又一大笑話!
新年快樂,多得你條柒頭屈機男,冇你真心少左好多歡樂!

好好笑呀

掩飾到你唔敢開盤挑機未?
你咪自己繼續打飛機囉,你有幾柒,我們心中有數!我得一百幾十萬我就唔會同你癲囉,傻仔!
你咪自己繼續打飛機囉,你有幾柒,我們心中有數!我得一百幾十萬我就唔會同你癲囉,傻仔!

你條柒頭淆底仲有乜好講?
吹左成版

D廢柴都係淆底

大能把人有錢,你就是ON9的表表者!仲開盤?你柒又要陪你嘅? 一打膠攞去唔駛找!

大能把人有錢,你就是ON9的表表者!仲開盤?你柒又要陪你嘅? 一打膠攞去唔駛找!

你又話自己好另隨時拎到幾皮咁撚多出來?

做乜唔拎?

唔係拎唔出呀?
你反省下啦成班窮人

平時以為自己好撚勁

一講錢即鳩縮

好可憐

你又話自己好另隨時拎到幾皮咁撚多出來?

做乜唔拎?

唔係拎唔出呀?

激啦,反正你已經成為高登最大笑話,摺埋一邊啦柒頭!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞