[A/I]痛擊英雄X (2)

716 回覆
1 Like 1 Dislike
看完新火侍as感想-
哦哦哦 火雞有新好友
那一隻火侍大約不自己擁有 只能用來拉拉倍率用
火狼抱佢 大概流暢度比抱火雞同滿突自己差
火雞就要再試下 拉滿突火狼快定佢快

先制扣晶,超厚血厚盾。咁就逼你用新火待

唔好咁m好冇

但已經到左易過頭地步
可唔可以出cut技比boss

當年第1次出宙斯,好似試過因為佢招counter而令你變化shoot實際有效時間變短既bug屎(但家下仲有冇就唔知)
唔知宙,係傻蛋至岩
想入坑但唔想刷首抽
有冇人有低進度靚ac放
想入坑但唔想刷首抽
有冇人有低進度靚ac放

有個kfc巴打好想放
想入坑但唔想刷首抽
有冇人有低進度靚ac放

有個kfc巴打好想放

首先要個人仲係度
想入坑但唔想刷首抽
有冇人有低進度靚ac放

有個kfc巴打好想放

首先要個人仲係度

但佢果個高進度ac喎
如果想add 天喰好友 邊度有?
3突左火爆獸,等下次技up就10技
其實d蛋呀書個d是咪都已經做埋歷史遺物,可以賣Q晒佢
如果想add 天喰好友 邊度有?

Lobi得三條片 可想而知有幾多人抽中
3突左火爆獸,等下次技up就10技

唔夠碎片
唔夠戒換碎

我每款keep 5 隻
天傳type c
有無敵
天傳type c
有無敵

痴撚線
水果2隻真係
天傳type c
有無敵

痴撚線
水果2隻真係

大力到射到人射唔彈咪一樣
天傳type c
有無敵

痴撚線
水果2隻真係

跑分關咁,2,3隻一齊出就食得屎啦,你截得邊隻
天傳type c
有無敵

痴撚線
水果2隻真係

跑分關咁,2,3隻一齊出就食得屎啦,你截得邊隻

跑分關 會唔會用水隊,直接火打水啦
天傳type c
有無敵

痴撚線
水果2隻真係

跑分關,2,3隻一齊出就食得屎啦,你截得邊隻

紅字
天傳type c
有無敵

痴撚線
水果2隻真係

紅字

其實好多boss設定係第一格血唔會搞9人
就算案內人咁多過1都 都一隻隻射冇咩問題
硬要說水較差,木魔同龍都一樣冇罩冇穿透
天傳type c
有無敵

痴撚線
水果2隻真係

紅字

其實好多boss設定係第一格血唔會搞9人
就算案內人咁多過1都 都一隻隻射冇咩問題
硬要說水較差,木魔同龍都一樣冇罩冇穿透

除左兩隻火之外,其他我都睇齊看,覺得差應該隊伍/sup問題。

我每款keep 5 隻

依家會用既一抽返黎已經五星,都係缺六星玉
活動角又有專用素材升
SUP又已經唔再需要堆四星/有COST裝武好過
D強書精靈都晒左成百個位

我每款keep 5 隻

依家會用既一抽返黎已經五星,都係缺六星玉
活動角又有專用素材升
SUP又已經唔再需要堆四星/有COST裝武好過
D強書精靈都晒左成百個位

你岩,
但書到用時方恨少,
當儲圖鑑又好, 當養倉管又好, 每款KEEP 幾隻無衰
成set光加護就係差忍同獸,好波
BTW 光巨係咪得創巨一隻變化技?
成set光加護就係差忍同獸,好波

今次打左五十場結果如下: 騎x1,獸x1,巨x1,忍x2,惡x2,卜x1
好歐洲呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞