[A/I]痛擊英雄X (2)

716 回覆
1 Like 1 Dislike
幾多人同我一樣無抽到新機

冇抽
烈昂40先保太貴(平日20保 1/3易狙擊)
新限無pickup 無保底
D社的陷阱
光武,狗衝
7倍特效算點撚樣
7倍特效算點撚樣

應該好散先比咁多!?
普通啦
唔知頂到惡傳bb幾多秒
唔知頂到惡傳bb幾多秒

一串爆開左啦...唔係咁睇得起佢呀
唔知頂到惡傳bb幾多秒

一串爆開左啦...唔係咁睇得起佢呀

放都未放就斷左啦
https://play.lobi.co/video/db63228e32c771ef896b3a8c506ea8efdd8198df
滿突暗兵好離地
唔剋屬除1.5都大約4萬*56刀
🙈🙈🙈立花 上泉我看都係不了 我有暗兵
https://play.lobi.co/video/db63228e32c771ef896b3a8c506ea8efdd8198df
滿突暗兵好離地

樣冇得比
滿突暗兵好離地

樣冇得比

樣三隻我都鍾意
但upload哥同甲賀抽極都唔黎
創c差佢兩位
部機有埋火爆獸
部機有埋火爆獸

係 拉高cp值
同上次水機有恩奇杜一樣
但隻火騎好撚雷
部機有埋火爆獸

係 拉高cp值
同上次水機有恩奇杜一樣
但隻火騎好撚雷

紅裝出得太失敗
呀呀呀呀呀呀
呀呀呀呀呀呀

十抽牙?
今次咁快出天傳
黎緊應該有新系列
呀呀呀呀呀呀

十抽牙?

緊係20抽啦
係咁有新傳承
看完新火侍as感想-
哦哦哦 火雞有新好友
那一隻火侍大約不自己擁有 只能用來拉拉倍率用
火狼抱佢 大概流暢度比抱火雞同滿突自己差
火雞就要再試下 拉滿突火狼快定佢快
看完新火侍as感想-
哦哦哦 火雞有新好友

先制扣晶,超厚血厚盾。咁就逼你用新火待
看完新火侍as感想-
哦哦哦 火雞有新好友

唔好咁m好冇
看完新火侍as感想-
哦哦哦 火雞有新好友

唔好咁m好冇

但已經到左易過頭地步
可唔可以出cut技比boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞