真・NMB48討論區7:藤江れいなの誕生日

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
白間出來了
個配音頂左十秒
睇臭g聽配音
miru就梗係聽返佢把弱能人士聲
睇臭g聽配音

臭G都睇
睇臭g聽配音

臭G都睇

咁岩開定電視o者
真係好可愛
https://docs.google.com/document/d/1-dn4DBQoFfSBTn2LdcjCaoi_r4hsoBOTVTzTbjvbafE
開post用

推返上黎先 邊個中左1001就拎去用
順便加返上去
係咪有野公佈

集齊3個將會畢業嘅人

卒CON

但其實3個人時間都應該有段距離,要搞都幾勉強

可能宣布執柒
template漏左呢個

簡易抽握手會or大寫真 步驟 by Nagisayaka

step 1: 有日本地址 (e.g. 轉運/日本朋友)
step 2: 劇場盤抽選開始,選擇自己想握既mb/影既team
step 3: submit (submit左就冇得改)
step 4: 抽完有結果,中選同落選都會有email話你知 (迷路同彩就基本上一輪就滿)
step 4.1: 第一輪通常會用黎抽晒大top先,之後再抽冇咁易爆部既mb
step 4.2: 通常出碟之前會有幾輪抽選,完左會一次過寄比你
step 5: 比錢
step 6: 等收碟,握手/影相卷會一齊寄比你
step 7: 轉運收到後睇下自己仲有冇野買,冇就寄返香港
step 8: 收貨
step 9: 帶埋d卷去日本參加握手/影相會
step 10: 渡過愉快既一日

順便加埋呢個 引下人都好

NMB48 mobile mail (モバイルメール)申請網址
http://sp.mail.nmb48.com/

可以用credit card比錢
每日每位mb只需10.8円 港幣都係6,7毫
一齊嚟助養佢地

晏d加返先
駛唔駛寫埋申請步驟
駛唔駛寫埋申請步驟

始終公海黎既
駛唔駛寫埋申請步驟

唔好公開好d 等d人問先
咁又可以推快d個post
駛唔駛寫埋申請步驟

唔好公開好d 等d人問先
咁又可以推快d個post

嚟到post 尾,又冇人了

あいり

仲以為尋晚會推爆
今晚都未必推得爆

仲以為尋晚會推爆

少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞