真・NMB48討論區7:藤江れいなの誕生日

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
最尾又係要返高登

好似好順利入完 credit card 就完咗係咪有咩miss 咗會唔會send confirm email比我唔肯定係咪得咗

你試下去返個網log唔login到

會員情報變更見到要打mail address真係入唔到gmail

你係高登叫咩名
pm比你

冇高登acc 呀而家呢個係用朋友嘅plus id 申請
唔緊要 咁你放低你email address
我send比你
我send比你

leokai08@gmail.com
Thanks
我send比你

Thanks

Leo仔
我send比你

Thanks

Leo仔

假acc 嚟 唔係真名

Thanks

Leo仔

假acc 嚟 唔係真名

咁叫kai仔
已傳送的郵件
郵件已寄出。

leo仔收email啦

Thanks

Leo仔

假acc 嚟 唔係真名

咁叫kai仔

已傳送的郵件
郵件已寄出。

leo仔收email啦

成功了Thanks絲打咁勁識寫program

Thanks

Leo仔

假acc 嚟 唔係真名

咁叫kai仔

痴鬼線
想問點申請NMB mail 用gmail收唔收到想喺彩姐走之前試下收雖然唔識日文

請問一般來講初學日文至到睇得明twitter / mail 要幾耐?
已傳送的郵件
郵件已寄出。

leo仔收email啦

成功了Thanks絲打咁勁識寫program

唔好調戲我 我已經同某人情定終身
想問點申請NMB mail 用gmail收唔收到想喺彩姐走之前試下收雖然唔識日文

請問一般來講初學日文至到睇得明twitter / mail 要幾耐?

視乎你係完全一隻字都唔明定識簡單句子

有心既話 應該幾個月睇得明基本
唔明個d逐句/逐個phrase google translate
利申: 學左兩年都成日睇唔明

唔明個d逐句/逐個phrase google translate

睇吓你訂嘅mb係例如須藤凜凜花定例如古X成X
想訂埋008 依家幾個太低b

バカ御三家

バカ御三家

miru 唔夠nagisa on9
淨係識50音

バカ御三家

nagisa係點係咪真心膠嚟見佢個樣成日傻傻下 好得意

自學定出去上堂好d?

バカ御三家

nagisa係點係咪真心膠嚟見佢個樣成日傻傻下 好得意

連send幾封原來買杯雪糕食俾你睇之類
法國雷娘宣佈畢業會長就潛左水是咪仲喊緊
なぎさgagman嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞