[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!2019繼續少女時代!!

1001 回覆
82 Like 27 Dislike
徐玄世界第一☝🏻
抽到擊掌✋🏻
抽到合照
我愛徐賢
忙內唱歌好掂
抽到合照,小賢😍
簽名海報牙

佢主持得好好
身為sone最了解sone諗法
大合唱itnw好難唔起雞皮

同埋個翻譯姐姐又係世界級
MC同翻譯 完全抵讚
有冇sone想入來傾計
GPLINK:
https://t.me/joinchat/F1_7aEOPxDkp44TNzI6bGQ
MC hold得住個場 突發野處理得好順
翻譯cls咁勁 零障礙

一諗起返世博又聽番阿嬸
今日好好,後遺症發作中
西瓜難得地做得好好
唔係電台嗰個佢
翻譯正 好想讚佢
抽到擊掌
忙內嘅live好正

MC真係做得幾好 翻譯仲好 好過個呀姨幾十倍
西瓜真係做得好好 當佢講到自己都係sone個下 真係不自覺地流左眼淚
Yuri確定出演話劇《亨利爺爺和我》。該話劇講述了性格刻薄又固執的亨利爺爺和徬徨的大學生康斯坦斯在彼此的人生中成為特別的存在的過程。​​​​
少女森林,Oh!GG‘s Lil Touch MV 花絮預告視頻,完整版將在1月30日11點 (韓國時間) VLIVE+公開。
Wallpaper
https://www.youtube.com/watch?v=eNDky9SJdL4
Tiffany Young發願再次來台會粉絲 新歌竟讓潤娥.秀英聽到哭?!│我愛偶像 Idols of Asia
有冇人有太妍wallpaper可以分享下
多謝巴打 就係想要依啲冇水印

豬媽允
都係咁靚
留言:姐姐最近在做什麼?
太妍:最近在準備新歌、會去運動、為了自己的精神健康也會去醫院、也會留意自己的身體,就一直這樣為了什麼的在努力中。好像本來年底跟年初都會很辛苦,我自己感覺到的是這樣的,太多…嗯(講到這裡聲音聽起來已經要睡著了)

留言:姐姐專輯什麼時候出
太妍:我就知道會問這個
我的專輯呢 從去年就一直在準備
不過創作這種東西呢 不是那麼簡單的
要定個時間實在有點難說
每個時期都為了做出最棒結果的同時時間也一直在流逝
所以不同時期為了努力找到我覺得很棒的、與我感情最相近的
結果好像一直在改變
總之專輯呢還在準備中

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞