[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!2019繼續少女時代!!

1001 回覆
82 Like 27 Dislike
呀.....好似係,但都係低清
其實kihno好撚煩 次次都要袋住舊野
聽歌都唔係成日聽死一隻碟掛
今次玩埋video 即係局人用細moon睇
就算用平板都睇得唔爽
仲未計iphone 7打後無3.5頭果d機
一個月check一次ig就夠 幾體貼
買嚿嘢係咪送香水 有啲心郁
吓,果舊嘢唔會save 啲歌入手機offline聽架?

同埋係咪電腦用唔到?
香水版sold out 啦
咁快
仲諗住今晚落單
琴日出咗我兩個鐘先睇到都sold out
琴日一出兩三分鐘已經sold out左啦
等人擺上youtube算 個舊嘢買唔落手..
sunny呢
諗落都正常嘅 我地太悠閒
估唔到佢第二日演唱會話會出 第日就即刻出
今次four season反應好好呀
我都覺得係佢近期最好聽果首
好鍾意呢種曲風
唔知會唔會打歌
[190326 Tiffany《Lips On Lips》簽名會&Showcase 後記] 1.明天和成員們約好了要見面,也和歌迷們約定明天會開IG直播。2.結束全美巡迴後和秀英見了面,也一一打電話給其他六位成員,秀英還問說要不要來電影的首映會。3.八個人聚在一起的話想要唱的歌是〈Light Up The Sky〉。FR:myevery0805

聽日有野睇囉
https://www.youtube.com/watch?v=iimyR-vzTIo
서현 - 친구여 (Seohyun - My Friend) (Respect Legend Series 1st.)
愛在深秋
合體
仆街收夜
應該會miss左
暱去廁所睇
孝淵ON H.O.T. TALK!LIVE

留言:孝淵姐姐 今天少時不是要見面嗎 已經見過了嗎?
孝淵:怎麼知道的?是約私底下見面的呢(昨天黃美英說的啊🌚)我們本來是約七、八點左右的,啊對了,我沒跟她們說我不能去🤡
MC:七、八點?我們(直播)節目是八點欸,現在應該很著急地在等妳吧
孝淵:可能喔,我真的忘了
MC:現在傳訊息也可以的

.....
仲未有?
放飛機
https://www.youtube.com/watch?v=a6M__Feu15Q
【cesarnim】190327 徐玄—請給一頓飯 E121預告中字

係咪咁橋兩邊都搵得中藝人屋企....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞