香港海關 - 助理貿易管制主任

1001 回覆
12 Like 39 Dislike
有冇section a巴打
有題問回應投訴信既結尾 應該揀邊個?
幾個答案都好似
師兄,多多指教
政府回覆信最後一定係留電話叫人聯絡
啲考官咁串
唔是考2篇中文加1篇英文閱讀咩???唔通我做少左10題- -
後面仲有10題㗎,Total 40題
英文reading 後面仲有10題~
屌屌屌屌屌屌 玩撚完了
所以話封面instruction真係有人唔睇
可能前面30題岩哂呢
有邊幾個選擇?
Section C就算40題都勉強夠時間既
都係好撚趕架啦做得
我覺得唔多唔少係陰人
一開波已經叫你睇instruction
之後又叫你逐頁揭睇有冇漏,講明total 40題
比哂2次機會你都睇唔到就真係冇人幫到你
我覺得佢寫得好誤導 開頭以為中英加埋20條
點知係中 英各有兩part 每part 10條 共40條

做做下中文覺得做極都唔完先知每邊20條
有無巴打都係覺得唔夠時間做 ?
半個要鐘睇4篇文 再加填充題
做最後10題英文填充得返3分鐘, 靠撞
有無巴打都係覺得唔夠時間做 ?
半個要鐘睇4篇文 再加填充題
做最後10題英文填充得返3分鐘, 靠撞

最尾篇文睇都冇時間睇,淨係睇題目再喺四個choice裡面揀最似嗰個
如果blank page用埋
下一頁先揀答案
揭撚死班仆街啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞