[Bogdanovic絕殺湖人] NBA 2018-19 regular season討論區 (46)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
我仍然理解唔到LBJ迷同湖迷點解會吵到咁勁
LBJ 同 Lakers 之前基本上係無交集
人同球隊都無 Rivalry 可言
講真,ig難j得落手嘅程度同j欣宜差唔多
23VS24咩黎
重要我皇俾左希望佢地
無交集
重要我皇破9哂kobe啲最年輕記錄
仲有華大哥撐湧反猗嘅歷史
Peak year 基本上無交集
兩人基本上都係互相尊重
宜家24仲叫大家支持23
講真我真係唔覺佢地係 Rivalry
係咪講緊反占?
我今季真係無咩點反占,我插 Lonzo 仲多過插 Lebron
同埋佢果時肯咁快宣佈加盟湖人仲要簽四年,我係好歡迎
第一日 FA PG13 留隊呢度抽水抽到起飛
第二日到 Lebron 宣佈之後,呢度班抽水怪好似 avengers 咁即刻集體失蹤
不知幾爽
內部有一班話我皇阻新仔起機
然後我就諗 冇我皇起唔起到呀拿今年
你唔見尋日有幾個走出黎話無咩
如果係唔出聲,我仲邊有得同佢地嘈
無吾皇潮人仲同大腸鬥tank
你諗下點解最近外國多左 MJ 迷同 Lebron 迷嘈你就明
根本就係24(and his fans)唔抵得23超越哂佢一切成就
扯MJ入黎講, 慳D啦
不過強如kd少左green同咖啡一樣試過四連敗 湖少左占同rr9冇被人抄二十分算執到

話時話
懶得爆閘
有無湖迷講吓 Walton
Push pace push 到咁快係咪真係啱隊波?
本身佢嘅極致構想係去到真死亡5小
要我皇打c然後傳導3分插插插
但bi ball hart kcp都唔穩定下
加第一場俾lma撚爆左個底之後就知唔work
唔係真占王醒隻拳王過佢 一早連敗到尾
所以點解話所有野都係某人遺害
當呢個人響最prime最prime既時候, 有個後輩不斷搶佢鋒芒
當呢個人諗住坐硬MJ後第一人呢個位既時候, 呢個後輩又話咁快爬埋佢頭
當呢個人不斷想鞏固自己歷史地位既時候, 呢個後輩既成績就大巴大巴咁拍落佢塊面到叫佢醒下啦唔該
呢個人同佢班FANS都咁撚要面咁撚自我中心, 咪帶出日後既恩怨囉
我地兩邊嘈都唔係呢幾年嘅事啦下話
我想問嘅重點就係 Walton 打咁快其實係咪真係對班 young core 好
一黎就玩快
對 Ball 要求係咪太高

LBJ 同 Rondo 去湖我覺得最大得益始終係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞