美劇集中討論區 (25)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
見到c字頭咁力推我會努力睇哂佢
twilight zone

但cbs
個介面好似有D求其
First look at how the interactive function in Bandersnatch will work
真係有D hea wor.....
不過唔知可以玩幾多個ending出黎呢

係囉 點解成件事設計得咁唔靚 ...
好似大約90分鐘一集但total有3xx分鐘內容
硬係覺得會有ending係好複雜先玩到出黎
睇多兩三集都係唔啱口味就唔好勉強
未必個個鐘意睇

FX 2019有套叫devs 條link冇講
devs
what we do in the shadows
fosse/verdon
FX呢3套新劇+HBO果堆 J死
同埋其他回歸舊劇陣容都好勁
好多都想睇
最期待anne hathaway果套
big fan
netflix有套劇 sick note
榮恩主演
岩岩發現到個啊姨係lindsay lohan...
從《The Witcher》到《Game of Thrones》
2019年50部期待度最高影集
https://www.dramaqueen.com.tw/features/20181206/003.html?page=1
twilight zone

但cbs

FX 2019有套叫devs 條link冇講
devs
what we do in the shadows
fosse/verdon
FX呢3套新劇+HBO果堆 J死
同埋其他回歸舊劇陣容都好勁
好多都想睇
最期待anne hathaway果套
big fan

apple果堆都想睇
如果係cap埋圖 想睇佢字幕會點譯
個傻仔又會比v點到
反而想知係人人到睇 應該係冇得揀choice
咁會有乜結局出
BM無得跳
但佢寫1.5小時應該好快完事...
準備睇black mirror
eventually會有個結局係會出credits之後出autoplay倒數

可以以解鎖依個劇情為目標
enjoy
有人話係睇夠90分鐘就會咁
咁我自膠定一打先
中間有一個選擇笑撚到我噴水
屌搞到個鍵盤濕撚哂
原來笑片黎
唔會掛 cut哂應該好怪
建議直接講 屌!你!老!母! serena
咁樣
如果CCTVB敢做,不得了
到時有時間又記得都會開黎睇 想聽下粵語版
如果係cap埋圖 想睇佢字幕會點譯

想知佢地啲名點嗌點譯 Offred Ofglen呢D
香港個票房真係好有指標性
brilliant friend其實集集我都覺得好睇
有時仲要足足成粒鐘一集都好似好快完左
finale又完得靚
如果其他劇開始跟呢個玩法可以玩死bt班友
老老實實想問玩完black mirror既人
除左gimmick之外 今集劇情係咪垃圾?
如果劇情廢既話其實冇乜心機哂時間玩哂咁多path
中間其中一個選擇好正笑到我仆街
有時間可以一戰
劇情係麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞