蘋果廣告製作公司

1001 回覆
1289 Like 55 Dislike
已經引到你注意啦, 成功咗
毒洗春搞到咁多人知咩
一撚定唔係毒
應該係特務做野
越諗越鬼單野
Tvb一定有份參與
似tvb 都係俾人要脅
做要係tvb黃金時間播
似親中派系想放風比特工做野
條片應該有好多暗號
最奇怪係個鏡頭某一個位zoom in左一下
煙花可能暗示係軍火?
剎那風波翻過 一轉眼從前便已難復再 狂潮又去又來未能避開
潮流下我獨行 祇知我仍然是我存在 仍然用信換情用誠換愛

前路就算似障礙賽 歷盡艱辛總把頭抬
背起笑聲收起我感慨 活出真我的風采

浮沉聚散變化又再 但是總可捲土重來
那管世間給冰雪掩蓋 孤身繼續再找愛

世界也許不再 關心到如何是愛和被愛 然而若你共鳴為何避開
潮流下你若然 堅守你仍然是你存在 求能共信共情共誠共
要用大氣電波播
你以為tvb會夠薑幫外人?
唔好忘記tvb最近水乾
投資落大陸d戲院執哂咁款
一早做左支那既狗
唔驚人抽後?
浮沉聚散變化又再 但是總可捲土重來
我諗起先[施瘋狂大減價]個廣告對白,老闆你將d預算撥曬落減價度
個蘋果廣告製作公司係唔係將d預算比哂tvb賣廣告,無錢製作先搞成咁
支那派系咁團結就好
就唔撚洗咁多派系鬥爭
有冇巴打聽得出呢個bgm係咩歌
on9都知,從來抽調廣告都會搵其他野去頂上。
唔會亂咁播野岀街
咪展望下聽日會唔會有咩大新聞
反正咁落本係咁播點睇都唔似簡單細雞野
有冇tvb員工可以解釋下
Professor powpow 幾時開一集
好不安
原本今晚出咗街冇睇到電視,追曬成個post都好撚不安
預視到條煩膠點吹足一集
「喺某一個寒冷嘅聖誕夜
香港一間電視台播出一個神秘嘅廣告
背景係一堆煙花 寫住蘋果廣告呢間鮮為人知嘅公司
但呢間公司嘅業務資料都無從稽考
到底呢個廣告係咩來頭呢?
各位觀眾大家好 我係Professor膠膠
(下刪一堆廢話intro)
有網民估計係電視台想抽起某個有隔離台藝人亮相嘅廣告
但經過我嘅研究之後 就發現一啲根據都冇
因為嗰位藝人嘅其他廣告都有出街
根本唔存在封殺嘅理據~
究竟呢個廣告 同2003年嘅版本有咩關係
蘋果又係咩公司 我仍然搵緊相關嘅資料
有進一步嘅資料嘅話我會盡快話畀大家知
嚟緊我會製作更多嘅影片
希望大家可以訂閱頻道或者上FB畀個like」
你而家都講緊佢就成功咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞