蘋果廣告製作公司

1001 回覆
1289 Like 55 Dislike
容祖兒百老匯廣告都有呢個撚樣啦
但都係嗰個問題,咁多嘢可以攝,點解攝咁奇怪廣告?黃金時段寧願直接換自己廣告
但愛回家廣告時段係睇到煙花片同姜濤喎
有禁咩
咪播政府宣傳片囉 最安全
應該唔止10萬
所以依家改左得返余德丞個version會播
應該唔會呀? 我之前做電視台, live果陣, 可能節目可能over/under, present都會搵野zip架, 除左commercial 野唔cut得之外, 其他自已野理論全部佢control 架喎
一晚見到個廣告幾次
亞視後期係0其他廣告喎
果時冇人講
差得太離譜咪用嗰啲咩你至得寵/霎時感動/運動通識站/最緊要正字其中一part嚟攝時間
頭先7點幾食飯食飯個陣見到 仲諗緊係咪播錯野

周創發
係咪第一句講全民造星所以唔畀出
但係咁樣抽走廣告唔驚得罪嗰客咩 有大氣電波真係大撚曬?
咁佢是但播條政府宣傳片都好過攝條咁嘅片吖
唔會因為避姜濤而播d咁嘅嘢掛

幾年冇睇tvb,而家仲有冇道地星期日影院
有嘅話佢點都冇得避啦
不安
而家大台又真係好撚Hyper
政府講嘢都話識收掣,呢幾年TVB係會屌到對家開花
之前同肥佬黎/毛孟靜咪嘈到好勁囉,仲有上次大埔車禍有人inbox TVB Facebook又係同觀眾罵戰
啱啱睇節目表依家叫 星期日影院
依家無冠名
個廣告算成功?
好多人講緊
同埋, 電視台嘅air秒秒都係錢, 如果有air time嘅剩嘅, 正常sales都會搵客zip呢個時間, 所以我又唔係好明 我覺得係真係有人買左呢個時間播架, TBB咁大間野, 呢D野唔會咁易錯
禁咗又點會播後備片呢,話明禁播應該連入都無得入
見過最誇張係攝一part我們這一家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞