Figure討論(16) 一係就齊齊延期 一係就齊齊開訂 真係好難捉摸啊

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
而家用慣左amiami 覺得出街訂又要拎好麻煩
旺角話近唔近話遠唔遠
雖然我有時都會用下轉運買本買其他野咁
不過運figure唔知有冇事 得1隻又好似好咩咁
過幾日再諗下點搞
唔明你講咩
佢想講用緊果個就腳(方便)但貴
我試過擺返佢上水個post
條頸同腰跟本無可能好似扭扭粉咁扭
但係個蘿真係好正大脾有肉地好生養
有丁丁既妖物
我記得你有買之前d有鳩妖魔㗎喎
唔好屈 呢D野 唔可以亂講架 ching
陰陽大戰記
翻大陸叫雞全套最平可以600蚊,而買figure or 課一單落手機驚大概又係600蚊左右。換而言之,買一次卡通嘢就等於叫咗一次大陸雞!只不過你叫嘅係電子妓女。

所以叫電子雞同叫雞嘅金錢代價係不相伯仲!

冇錯!我稱課金一類嘅行為做叫電子雞!以下我分2個point解釋下點解叫電子雞係好過叫雞!

首先,以手機驚壽命嘅保質期嚟計,課一次至少可以玩條女玩足三年以上,有機會可以到五年,更甚者可達十年,而呢條期間你對條電子雞鐘意點就點,玩厭咗仲可以拎去賣!自己賺錢回本、廢物利用之餘,更可以為市埸製造流動性,推動國家GDP發展!

反之,叫一次雞最少要6舊水,頂盡玩一粒鐘,多玩要加錢,屌你老母簡直係黑心奸商!正一昆錢大仆街!

第二,電子雞唔會有病!由於佢係驚入面嘅角色or figure,係健康上除咗令你打多幾次J之外,絕對係冇物理上嘅危害,更唔會令你染上任何性疾病,十分安全。

而係現實中叫雞,不但有可能染上梅毒,令你一身手尾要跟,更可怕嘅係有人特登送大禮,咁就一世了。叫完電妓仍然可以為國家服務,做個三好青年,造福社會群體,而叫雞一出事,你就乜都冇了。就咁睇嚟,對比叫電子雞,現實叫雞嘅風險係非常之高!

所以話,咁簡單嘅道理都唔明嘅人根本就係死傻鳩,完全係唔識波!計我話,叫雞不如去課金!
Amiami 係咪唔可以cancel order
我想cancel 十六夜原色 訂番黑皮
如果換款可以send email同佢講
買咩figure。600蚊
why not both
睇到好尷尬
舊潮文
其實我覺得figure要全面加甜
最近睇咗篇文cast off 作品一直都增加緊
希望日後全部女角都下海
波再大啲
無可能
版權方唔會比你下海

來了來了
訂。硬
想問下宜家係咪冇人鍾意睇Nanoha 了?
我有好多alter figure
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞