|[ 家用電視遊戲機歷史 ]|

55 回覆
13 Like 2 Dislike
好似幾正,lm聽日完sem睇
任記真係由始至終都一直只專注遊戲機業務 係值得尊敬
所以幾次低潮,都依然出到唔少好game 捱過
WiiU 咁廢, 幾隻game port 番去switch ,反應都好好
另外老任內部結構好好, 好多IP 都有人接手交棒
(火紋都可救番生變金蛋XD)
仲有成日出D 明知唔會賣大錢的 智力game 小品(picross 快D 出 )
個 website 感覺流流哋, 有冇 source ?
好彩山內溥肯退位
如果唔係死得甘好多
佢意思係就算 "任天堂 Playstation" 如常推出, Sony Playstation 之後仍然會誕生?
冇dreamcast 可以 上一頁
點會冇......
Wii u 係半成功機,咪傻
佢嗰時技術未可以攞出街,
如果嗰陣成功就等如而家嘅switch
(現switch 未出最大sd card 容量,zelda 都係2 30gb
Wiiu 都有呢隻game)
你段文冇提過
但係啲片講咗好多.
你冇cap 中文內容嘛,邊個咁無聊走去段段片都睇
啲片嘅內容好豐富, 整片條友好有心機去 present 啲資料. 你唔得閒咪唔好睇囉, 只係你自己會知少咗嘢噉解.
如果由銷量黎睇, 的確算係失敗
但由技術黎睇, 冇佢真係冇Switch
有飯唔食然後怪人唔餵食,痴撚線
啲片好正
BGM笑左
難得有人將成套片譯晒做中文, 真係造褔人群.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞