有冇人覺得DC d 女角好靚

250 回覆
552 Like 43 Dislike

推左幾頁都冇人講marvel最靚個個
仲有 Arrow 嘅Felicity

連登講黎講去咪得套戲都仲未撚上既captain marvel,仲有邊個女角公認選得柒?想聽你繼續吹

然後唔認同就係marvel死忠?咁邊撚個先係一言堂?

我屌佢冇話marvel啲女角一定靚啲,兩邊我都有睇,我屌佢係因為佢marvel女角剩係拎張on9 key圖既fanmade出黎,然後dc果邊就拎晒最靚劇照
Ww一個已經屈晒機
你自己睇返人地講乜你講乜啦
廢事同你拗 只係你笑人肉酸我覺得更肉酸
因為外表上dc堆女完勝
dc唔靠呢d仲有乜
人地講乜關你講乜咩事?我仲等緊你講邊個marvel女角公認柒
見到多負皮下個post就改口marvel女角相較係柒 肉酸咪係形容你呢啲人囉
係咪唔識中文
我真係廢事理你
你繼續拎尾彩 當你贏
係咁先
係咪唔識中文?
知唔知咩叫拎尾彩?
你而家走住黎屌先叫想拎尾彩
會同Logan paul一齊既女
幾靚都冇用
反而鍾意Colleen wing
咁你講哂啦 而家都係講緊靚唔靚姐 佢同邊個一齊影響唔到我對佢既審美標準bo 除非佢做埋d好黑人憎既野架姐 但就咁睇佢靚過好多dc女角
唔靠女都吸引到班仔入場睇的話
咁都唔叫成功
DC狗淪落到要J女角先有嘢講,覺唔覺得自己好撚可悲?
Felicity都J得落
咪又係徐錦江
雙重標準到
Amber Heard臭西
Amber Heard 堅靚
睇下佢套London Fields 
J到出血都似
女權膠: Racist!

其實marvel除左cm之外(雖然我覺得唔差)之外有女角選得柒咩? 好似無咩印象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞