有冇人覺得DC d 女角好靚

250 回覆
552 Like 43 Dislike
agent hill好靚lo
美隊 Dr.Strange Star-Lord 全部都入型入格仲要好發揮返個演員既魅力出嚟
連登唔係100分就係垃圾
你睇上面嘈到拆天咁
但係你又睇下呢個post
https://lih.kg/554012
因為有人話Marvel選女公認柒啊嘛
睇睇呢個post就啱
佢真係好吸引

我唔覺得用靚黎形容佢,總之好正
其實我覺得美隊先係最驚喜一個,當初個個睇完佢演神奇四俠都唔睇好,再加上有睇真人show就知佢個人本身係好funny果種,但佢係winter solider開始演美隊真係上左電咁,我覺得果種神粹唔係是但搵一個型男大隻佬做得到,其實美隊呢個角色性格原本咁四四方方好難突出得到,但佢係carry起個角色令到civil war果陣真係同現時最火既iron man都可以五五波各有為數接近既fans支持,而家要搵第二個演可以比觀眾接受到真係好難
真 • 女神級
係,果陣完全想像唔到Human Torch做美隊會幾差
點知出黎個效果又好好wo
就係Iron man呢個角色多啲發揮空間,美隊呢個角色原先既發揮空間就冇咁大,學你所講冇咩特別咁,但因為Chris Evans美隊而家既人氣真係唔會差ironman好遠
冇得輸
點解可以咁好j 次次一見到佢樣就好想射滿佢
超人報館工作個女同事jenny又係好正
Wonder women 真係好有女人味
自問鐘意大波都成日j佢

完全唔明
好奇怪 好似有種淫味 巴比倫淫婦咁
Anna Hathaway 都冇?
美隊好美國佬feel
可惜佢les
講真nebula明明幾正,係m記自己整到個造型咁
Nebula造型應該點?變做白人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞