仙股,毫股不知幾好玩討論區X223 舊post覆唔到

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
e家個位call金抵博呀
條支撐教科書咁畫
4~7蚊止蝕博25蚊

講果下到e家已6蚊

10蚊

大大力sing ok?

1275起碼啦
利申冇CALL金
好柒個個睇升 點知真係比沈大c up 中

舊登完巴睇跌

END蛇睇跌到幾多

唔知
入左5月23000LP好似係

2幻3

1 千點姐

買PUT對沖下先

CALL先係對沖囉

真唔真呀
end蛇買咁遠想刀仔鋸大樹咋?

23000LP 到23500都好肥啦
訊匯證券行政總裁沈振盈在東方產經「大師教路」專欄表示,此刻的港股正有暴風雨前夕之概,大市似在醞釀着單邊市的出現。周二之跌,仍未確認跌勢,但預期波幅逐步擴大。而真正的大浪,好大可能會在復活節假期後出現。技術走勢上,大市的重大支持位仍在23,800點,一定要下破此關口,才可以確認中期跌浪的展開。保守可能錯失機會,但盲目胡亂去進取,隨時一鋪清袋,大家三思!
訊匯證券行政總裁沈振盈在東方產經「大師教路」專欄表示,此刻的港股正有暴風雨前夕之概,大市似在醞釀着單邊市的出現。周二之跌,仍未確認跌勢,但預期波幅逐步擴大。而真正的大浪,好大可能會在復活節假期後出現。技術走勢上,大市的重大支持位仍在23,800點,一定要下破此關口,才可以確認中期跌浪的展開。保守可能錯失機會,但盲目胡亂去進取,隨時一鋪清袋,大家三思!

確認啦即係
同大屍同路
同大屍同路

大師連中2日
over over

同大屍同路

大師連中2日

大屍話要到星期四先彈
over over

over over

ok 反手call

唔好傻啦
你地知唔知仙股毫股係唔會賺

跟你學野
呢度其實徒具虛名
牛熊期指期權外匯黃金就係無人玩仙毫
呢度其實徒具虛名

個市根本未好到連仙毫股都炒埋

等多一排啦
呢度其實徒具虛名

我連玉米期貨都開始望
夜期
呢度其實徒具虛名

我連玉米期貨都開始望

我就上開美國芝加哥期貨交易所個網睇豬肉期貨,如果巴西豬肉期貨價大跌啦喎,去到呢步,唔駛再講啦......
呢度其實徒具虛名

我連玉米期貨都開始望

我就上開美國芝加哥期貨交易所個網睇豬肉期貨,如果巴西豬肉期貨價大跌啦喎,去到呢步,唔駛再講啦......

我淨係知d金話咁快差7蚊到我目標價

呢度其實徒具虛名

我連玉米期貨都開始望

屌又sing
我仲掛住搵潮文
呢度其實徒具虛名

我連玉米期貨都開始望

屌又sing
我仲掛住搵潮文

咁我知你講乜
呢度其實徒具虛名

我連玉米期貨都開始望

屌又sing
我仲掛住搵潮文

咁我知你講乜

鳩up潮文

係咪黎料
係咪黎料

屌你金
今日講今日就到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞