True wireless 真無線耳機討論(19)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
新Post繼續討論

排名不分先後 暫時最多人傾如下:
B&O Play BeoPlay E8
Bose SoundSport Free
AirPods
Jabra Elite 65t
Jabra Elite Active 65t
RHA TrueConnect
Sennheiser MOMENTUM True Wireless
Master & Dynamic MW07 True Wireless
ATH-CKR7TW
ATH-SPORT7TW

詳細可以自己再追Post

TheClub有email隨時拎得
衛記會員可以搵巴打借

巴打們想搵彤少試耳機可以係TG搵佢

上個post:
True wireless 真無線耳機討論(18)
https://lihkg.com/thread/928111/page/1
上面推介嘅好多都1k up 有冇 500-1k 左右嘅推介?
一分錢一分貨呀
ATH 係咪都有兩個型號?
一個好似係ath-ckr7tw
另一個ath-sporttw
係咪又好似65T 咁防水等級唔同?
ckr7tw 冇防水,有aptx,動圈都較大
仲有ckr7tw有ak4375 dac+amp

咁ckr7都有少少防水?
想要有勾
jabra elite sport 65T 定係 bose soundsport free好?

用黎聽Kpop多
elite sport先岩
通話唔係問題 淨聽歌就得
好似無
暫時一千蚊鬆都係65t最好?
冇試過elite sport
Bose 好聲但係唔隔音
對於我嚟講即係衰聲, 因為多數係搭車聽
Senn 新果隻邊到有得試?
上個post見到有巴打提 ATH-CKR7TW
香港幾時有
同問 65t 定 rha
但如果拎埋嚟跑步做gym嘅話airpod唔會好易甩?
旺角百老_
旺角百老_
鐵三角問左fb代理
今日到左香港 傾完星期六日派貨落鋪
補充 官方定價2145
貴過日本咁多
2字頭不如買mw7 / senn?
鐵三角有DAC ,有良心d 。
我都想知rha嗰隻得唔得,我見唔係太多人講呢隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞