[Uaena] IU 討論區 (27) - Palette Acoustic Ver. 世界級

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
香港既fans太瘋狂 可能夾雜左好多大陸黎既人關係
好似睇con果時咁 我前後左右既大陸人一到左IU巡場果陣東奔西跑 痴晒線 最尾IU想搵策劃應援果位姐姐出黎果時 D人一湧而上要IU出到聲話唔好咁樣 其實好失禮
仲有一樣點解香港場特別多人影相 比千幾蚊入場等左一年既演唱會唔係應該用對眼好好感受記入腦海
如果要影不如上youtube高清4K咩都有 表演者睇到台下觀眾專心睇同比反應係好有動力既一樣野而唔係睇到一個個手機鏡頭 好似其他場IU都會出埋聲留時間比大家影相
IU有講過台灣既fans令佢自在 試問下IU如果鐘意香港想黎香港玩多幾日 佢會唔會有自在既感覺 肯定有成堆人死跟 睇機場接機情況都知 其實IU可以行vip嫁 但每次都想親近下大家而行普通通道 但每次都好混亂
老實IU都好重視香港fans啦 香港場唱既歌應該最多 時間最長又有握手位 曾經錄過全廣東話多謝hongaena 既片 3隻廣東歌 每年既concert 幾集IUTV IG之前都有幾個香港po 我覺得已經變到係一種老朋友既感覺 唔洗下下提住既

香港開既con 不嬲都唔係開俾香港人睇架啦...
睇得港場就預咗大部份都係強國人黎睇...

至於影相呢樣嘢... 無論係睇邊個既con 都會有人影架啦...
爭在係影多定影少既啫...
間唔中影下幾張留念下都還可以啦
但係有D 人係由一開波就影到完場... 咁就真係過份咗啦....
不過呢D 通常都係路人飯黎既....
好耐之前睇少時con 嗰陣抽都有出聲暗串講過話本來想淋D 水落企位區同班飯玩...
但係見到個個都拎住部貴嘢就話廢事整壞佢地D 相機....

香港班迷妹係唔係都跟車追架啦.... 呢樣嘢真係無得救....
https://youtu.be/GKacAULWwvY 笑得好甜好開心
諗起皇室堡
D妹妹仔追車追到出馬路
台灣人d英文水平堅差
佢個笑容 溶左我。我記得佢唱完好似問我地係咪韓國人 點解唱得咁好。有無片?
真心港場隔離左右由頭影到尾仲拍片
台場真係好間唔中先影一張半張相
但佢地好似好多人識聽韓文
最慘上微博睇強國人同強國站團票果D位勁前
我跟IUHK團票,仲課左唔少金都係W行
Hongaena打下既江山比強國人入侵 好sad
強國人團票收幾錢?
iu世界第一!!
最慘上微博睇強國人同強國站團票果D位勁前
我跟IUHK團票,仲課左唔少金都係W行
Hongaena打下既江山比強國人入侵 好sad

團飛呢D 不嬲都係包你有飛唔包你靚位架啦.... 仲要課咁多金...
我知 因為入坑唔係好耐 有時會見到依度D巴打話佢地係咩黃牛站以為係咁原因 但其實課金無話咩回報 最主要係支持下佢地做D應援活動 所以今次應援咁成功已經好開心啦
團票錢同應援錢可以分開比架
我都係分開比 不過事實係無論你課幾多金 都係要抽
都算公正 無所謂啦 有飛睇con 應援令到IU感動已經夠晒啦 只不過上微博睇到好多大陸人D位都好前 有D唔好既感覺姐

有無人年曆偷跑左
而家放假終於睇埋 我的大叔臨尾嗰幾集真係好好睇 🤔
娘娘好似又換咗對cm
12年果場
申利:有去
巴打邊到睇到 年曆都偷跑

呢套影得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞