Fifa 19 Ultimate Team (126)拖仔聖誕SBC好貴

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
已經打到神智不清 完全無曬創造力
封位準,身位好,無咩大出錯
屌 我都後悔緊
早幾場wl夾硬出佢
成隊死哂火
2星wf
好勁喎隻屎獨
而家先準備第一次買Mbappe
Son+1
比人封左腳都唔知點射
屌EA老母
96% 82以上
屌你 我開4個 門都唔開
1500蚊入堆天神 唔知有無糊食
咩係天神
2隻box to box 啦起碼
咩黎
最強幻術 別天神
輸到就黎痴線
想各位指點下 除左技術上之外 個陣係咪都有問題
平時用開呢兩個 (入場前會係全10chem)

兩個陣都有將兩閘同防中較返做stay back

進攻果陣成日傳失波 唔好話入禁區 連中場過半都成問題
個波未到腳果陣 對方球員已經去到背後準備好偷 或者直接衝前截埋
就算到左腳 都好快就比2 3條友包圍搶走 傳出去又會去返上一段

聽巴打教過多D回傳或者猜下先 控球率係多左 但有時又比電腦派膠搞
傳波有近既唔傳 揀個老連咁遠既黎傳又比人截返
(E.G. CB無視前小小既防中直接傳到去前場)

防守果陣 兩隻防中成日比人傳兩下波就越過哂
成日剩返後防 控CB去截又會有空位比人one two
唔出去對面又直接禁區外起腳

有咩方法可以改善
岩岩有場wl 好好笑,對面係咁用健康射但比我擋哂,但佢迫搶又搶得好好我幾乎無攻過

最後0比0 完場贏12碼,好符碌
過咗蜜月期就開始唔掂
一開始好識走位同爆得
依加真係唔識講
本身最後先upgrade佢
依加都係想拿拿聲換走佢
83定84先開啵好似
96%82以上 咪姐係82
有冇人試過睇直播真係拎到卡 會唔會有提示?
試下轉變下心態 猜到真係有空位先
防守就快d封到位
應該好d
我D5,成日遇到有幾條友d陣好搞笑
第1個係用全日本人陣,由佢全金卡打到佢有sbc honda同nakata,佢好勁,扭波同time shoot都有,我覺得佢唔用日本隊會更上一層樓
第2個係用全利狗,淨係屈salah同mane速加deadeye firmino遠timed shoot
最後1個係全阿狗,由全金卡廢後防到依加if + sbc,都係好勁

成日見人用d有愛隊都打贏自已覺得好
又就到兩點
D幾先?
史洛加斯健康射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞