Fifa 19 Ultimate Team (126)拖仔聖誕SBC好貴

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我都好後悔 真係好雞肋
2星腳真係好撚大獲 用慣belotti 入到禁區唔理咩腳都抽
dead line frighter
咪就係低位入高位出
呢到直頭有人講埋入咩 你肯追下post又邊洗而家仲叫人教
Gomez 唔夠氣打全場
我拎黎做super sub 好勁
就兩點
zaha做唔做好,做佐既話85,84 唔太夠貨
正話三場dr都hattrick
講真wf兩星同三星真係睇唔到個分別
唉屌你老母隻蘇牙雷斯真撚廢
留力搏出st son 啦
無乜用
mls你地係咪個個都會換龍
個倉有隻mls普金龍
打法唔同啦 但今集前場無4星wf都睇唔上眼
無4星wf就一係翼有5星skill
史毒一比ea做就基本上成場失蹤
死左腳又易比人捉路移龍
有30萬可以點投資
屌你老母d大佬狗lag到痴線,根本打唔到,你老母佢地自己一個sever 打啦,屌9你EA
岩岩賣哂隊英超 如果出son 要重新買過
Ea:錢已袋 理撚得你
留左60萬cash 做son
本來係D6,都最多見下d人點full replay+衝鏡
入到黎WL,終於明依個post講既所有奇形怪狀
75分鐘後場猜到完場見識到
頭先又有人專登讓我波
頭2球佢用盡SM 同timed 健康射,我淨係傳啱波比人都勁辛苦
之後應該見我技術麻麻,放棄左timed finish同其他SM,連d人冇哂氣都唔換,最後比我贏左
唔好做zaha 依家好後悔 得果60curve唔好諗fittest shot
係囉 會唔會有個解任TG Group
韋拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞