Sony不如專心出Spider-Man動畫電影

51 回覆
108 Like 5 Dislike
Sony無spiderman電視板權下話
I mean動畫電影

電視版權去返Disney
世界變得好快
我反而覺得迪士尼依家個啲好似追求越黎越真
上次睇COCO,跌落個洞個一場戲
差唔多除左人物之外啲嘢畫到好似真既一樣,特別係啲水
少左動畫世界既感覺

呢套蜘蛛俠發揮到動畫既長處同特色多啲
第一日識Amy Pascal 講野
Amy Pascal 之前講venom咩都係mcu世界
等睇far from home上完,sony marvel合拍完左約睇下點
到時再算
巴打就咁睇黎你係唔認識同唔欣賞依種畫風

同埋動畫其實唔係只有sharp同colorful一種風格 如果你學識欣賞 其實依種畫風係好靚同好考功夫
如far from home總票房過唔倒10億應該合拍凍過水
上次home coming出埋ironman都係8.8億
avengers 蜘蛛俠張約sony又無$分
家下sony套venom票房都係差唔多
sony拎返自己拍豬豬宇宙重有著數
多謝哂你啲分析
真心好睇
睇完中文版準備睇多次英文版
寧願俾多一倍錢睇呢套都唔睇傻閪venom,仲要一堆低智fans係度死撐話好睇 ,未cut到甩皮甩骨都可能好睇,去到戲院睇真係睇到一舊舊
見到黑鬼就唔想睇
邊間新聞甘能弱智都講得出
套野隻sound track 碟都好撚正
呢套嘢仲唔夠鮮色咩
sorry!睇慣左呢D鮮色……

條友一係假膠一係零美感
乜野零美感,真係認真架
不過今次Into the Spider-Verse啲figure出得好垃圾
套戲好好睇

勁多笑位
風格太黑唔岩大眾無法
同意,話係舊版毒撚蜘蛛俠後最好睇既蜘蛛俠電影都唔過份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞