痴線佬無野買收山 - RTX 2060/70/80/80ti 飛機區(25)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

岩岩玩完半個故事

水雕一套
點解唔試下上台出4G 無限plan
貴成倍 好耐以前得8M果陣試過用smartone 4G手指,我房要擺個4g router係窗邊先收爆 download都係得3000-4000kbps

放係廳收得1-2格
我們放出了關於 Anthem™的海量信息,但是有個問題玩家一直在追問,而我們卻一直無法回答:demo 到底什麼時候上線? !好吧,朋友們,現在我們可以回答這個問題了。首個面向大眾的 pre-launch demo 將從 2 月 1 日起面世。

我如何才可以試玩 Anthem Demo?

您只需 – 立即預購*或者加入Origin Access或EA Access.**

如果您已經預購或者已經成為上述會員,請耐心等待即可。把日曆翻到 2 月 1 日,把瑣事通通放到一邊,準備暢享 Anthem 世界的無窮魅力。

重要提示:如果在 demo 開始時您的 Origin Access 或 EA Access 會員資格失效,您就不能再暢玩 demo 了。 demo 日益臨近了,請確保您的會員資格當前有效。

請經常回來查看更多細節,了解 demo 的上線情況。

您必須年滿 18 周歲並接受 DEMO 協議方可玩試玩版遊戲。需要穩定的互聯網連接確保正常遊戲。

隨時關注我們逐漸升溫的 Anthem 訊息發布 。登錄 Anthem 通訊消息,通過電子郵件隨時了解所有最新的 Anthem 新聞、更新、幕後故事、獨家消息以及其他(包括其他 EA 新聞,產品、活動和註銷)。

在Twitter 和 Instagram上關注 Anthem。

Anthem 將於 2019 年 2 月 22 日 登錄 Xbox One、PlayStation® 4 和 PC 端。從 2 月 15 日開始即可進行試玩,僅限 Origin Access 和 EA Access 會員。 **

*適用條款與限制。詳情請見 https://www.ea.com/games/anthem/pre-order-disclaimer

**需遵守適用細則,限制與排除事項。詳情請見ea.com/en-au/ea-access/terms和origin.com/store/origin-access/terms

證明evga d terms 都係流流地

應該係oc 過龍

減少少oc 應該無問題
上水啦

無其他辦法架喇
卡呀
Average fps 有無70-80?

RT 正唔正?
新年啦

農曆
80度真係太熱喇
我又唔會開8k 玩
我想收聖誕禮物多啲
窗邊一隻,再駁多隻係廳
用mesh wifi
村口mesh到村尾
開心share
代表full load 會去到80 度

以你咁講,我以前風冷燒Crysis 3 MSAA 4K 燒到81+83 度其實都唔駛理啦
正啊 不過覺得有啲疾
岩呀

我要卡呀 我想上水呀
本身超到1750 會不定時彈
較返1700 乜事都無 今晚繼續摸頂
疾係DX12 問題

DX12 完咩game 唔疾
我發覺今代咭oc 要game by game 咁睇

A game 唔炒唔代表 B game 唔炒

以前10系超定咗基本上唔駛再點調
既然佢答應咗你幾多個工作天內送返嚟,就打去CS 嘈啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞