【收山腳越位入波乜都齊】阿仙奴18-19球迷吹水區 DCCCXL

1001 回覆
34 Like 20 Dislike
Martinez
Cech not in the squad
對弱隊操返態啫
落team B
之前有訪問問過nelson預備組有邊個有潛質
佢果時讚過saka
SAKA好似係打左翼幾好扭既力架幼幼
之前話愛 sir 同 ozil 唔啱呀嘛
ozil NLD 連入場睇波都無
Genuinely can't get my head round either Sokratis or Lacazette starting tonight. Huge risk for very little reward.

PAPA都傷埋就大撚獲
咁多幼幼中堅又唔用
updated
#Arsenal XI to face Qarabag:
Martinez, Jenkinson, Sokratis, Koscielny, Maitland-Niles, Elneny, Willock, Saka, Ozil, Lacazette, Nketiah
no cech
個諗法應該係因為 papa 下場點都 suspended
不過其實唔出好過啦
個陣太強喇
掉轉諗應該係見無人又打弱無壓力既比賽
想k6同papa夾下
你偏向想佢走定留?
都係睇佢夾唔夾到愛 sir 果套
如果唔得嘅話 350k 可以入到兩個正選級嘅翼喇..
BBC Sport @BBCSport
GOAL!
Loic Nego slams in a beautifully-struck volley.
MOL Vidi 2-1 Chelsea
morata injured
豬 sir 要踢正選了
淨係mk+奧燒已經60萬週薪
朗尼27-30萬已經俾人屌到上天花
但係真係唔想燒走
mk 有 250k 咁多咩
唔記得係咪180k
基佬啲射門同速度一如以往
咁梗係唔想佢走
但係講緊 dybala 喺意假賺緊 140k
臭燒係佢 2.5 倍
如果 ozil 唔係愛 sir 心目中嘅絕對正選嘅話好難留佢做後備 / 輪換
兩個加埋人工仲高過牙朗同埋全能到仆街
意假窮姐
咁攞返英超比
salah new deal 200k
van dijk 150k
mahrez 120k
sane 9k
aguero 250k
kane 200k
但係真係唔想燒走
咁梗係唔想佢走
但係講緊 dybala 喺意假賺緊 140k
臭燒係佢 2.5 倍
如果 ozil 唔係愛 sir 心目中嘅絕對正選嘅話好難留佢做後備 / 輪換
意假窮姐
咁攞返英超比
salah new deal 200k
van dijk 150k
mahrez 120k
sane 90k
aguero 250k
kane 200k
兩隊後防都好屎

水貨多到
martial 咁撚貴但係又唔點出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞