【收山腳越位入波乜都齊】阿仙奴18-19球迷吹水區 DCCCXL

1001 回覆
34 Like 20 Dislike
幾張臉掠過 未留座
Yaya Toure hopes for Premier League return after release from Olympiakos

https://www.skysports.com/football/news/11679/11578630/yaya-toure-hopes-for-premier-league-return-after-release-from

Pay as you play contract
後備一流
頭先去咗莉久區睇
佢地㷫撚過火屎 打哂千字文屌我地

表面上好似好豁達 話撚知你阿狗點講咁
其實個心嬲撚到震

好撚肉酸 怨婦始終係怨婦
有冇手足想聽我叫春
Link?
冇,唔知
臭痢狗今季好多場黑哨
攞晒著數
公海扮冇野
狗竇就屌我地廢隊

乜我地廢隊就唔話得人地黑哨?
佢地又想英超衝冠
又要貞節牌坊做正義之師
唔係岩岩簽無耐咋咩
咁快release

講個笑話,猁狗爭冠
我地廢就廢左幾年
好豁達

反而臭痢狗有包袱
學晒死獌狗以前4424
仲要霸道唔俾人講
Sky Sports News has been told Toure's 'pay as you play' deal proved problematic for the Greek Super League club as they came under increasing budget restrictions.

The 35-year old has already turned down renewed offers from both the Chinese Super League and the MLS.

希臘球會財困比唔起錢
黑還黑
人哋真係爭緊呀
今年臭痢黑哨有廢sir最後一季level
似做俾佢地
Who fucking cares
第尾都可以笑佢黑哨啦
咁同 19000 個 level 仲爭好遠
而家係李城奪冠果年個 level
爭緊2姐,鏝係到大家其實冇必要咁緊張
屌你以前李斯特城果年呢度夠話冇可能係佢哋
點知 19000 曼城 車仔 熱刺 一齊食屎都唔到阿仙奴
猁而家英超第一架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞