[突發求救有圖]張被吹落對面樓

430 回覆
728 Like 2 Dislike

仲未拎返 樓主我訓啦
緣份....
2年前嘅冬天我都試過同樣情況....
之後我衝左過對面拎....
就係咁識左我上任女朋友....
2年後, 佢已經離開左我...識左第個....
緣份....

發夢姐 ,唔洗咁執著嘅
而家唔去等幾時
第朝一訓醒張被又唔知吹左去邊啦
緣份....

講多D,可唔可以講下點樣發展到拍拖
樓主你果張係咪飛毯黎?
Ip都唔使check
可能對面嗰個係hehe
已經將樓主
你張被吹到過對面
暖極都有個島啦
樓主你果張係咪飛毯黎?

I can show you the world~~
如果個屋主訓左既話 你就係窗到大嗌
"起身扑野啦!"
咁屋主佢就會醒水帶埋張被上你屋企
之後自己執生
你張被吹到過對面
暖極都有個島啦

羽絨被新買番黎果時都勁輕架喎.....
但好暖~
緣份....

拎完講完唔該就走左...
跟住過左幾日,係樓下7 11撞到佢..大家對住大家微笑..不過無講嘢,隔左1日又係樓下撞到佢,佢同我講"成日撞到你嘅?",我求其講左句"係呀",咁我都以為完咖喇,點知到我升u,原來佢同我同間學校,同1個 faculty..大家咁岩1組..有左佢電話,之後開始有 whatsapp,慢慢我就沉左船...原來...佢收埋左個男友...緣份變成傷害
樓主張被高質
講唔通喎 你得一張被 點解會吹左落去? 洗完掠緊果陣?

買左一個月咁快要洗被?
緣份....

拎完講完唔該就走左...
跟住過左幾日,係樓下7 11撞到佢..大家對住大家微笑..不過無講嘢,隔左1日又係樓下撞到佢,佢同我講"成日撞到你嘅?",我求其講左句"係呀",咁我都以為完咖喇,點知到我升u,原來佢同我同間學校,同1個 faculty..大家咁岩1組..有左佢電話,之後開始有 whatsapp,慢慢我就沉左船...原來...佢收埋左個男友...緣份變成傷害

不過真係好有緣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞