[突發求救有圖]張被吹落對面樓

430 回覆
728 Like 2 Dislike
成件事超奇怪

我都覺得你好奇怪
我去左對面樓,明明原先long 住衫,但轉頭無左,依家企左係疑似人妻屋企門口,how 勁門都無人應

拎張被都搞咁撚耐
係咪男人黎
我先交代成件事

首先,琴晚大風得渣,我張被吹左落對面樓六樓(confirmed),由於太晏,我打算第日放學先拎。

第二,我今日出門口張被仲long 住。

第三,我放學後已經唔見左張被,但long 住果家人既衫褲。而我都係樓與樓之間既小巷睇過,唔見我張被。

第四,我一返到屋企已經昅實對面樓,但轉個頭不飯,d 衫已經消失左。

第五,我衝去對面樓,上岩樓層(我叫細佬確認我位置)

第六,我向兩家疑似單位拍門,但無人應。無奈下,只好向佢地對面單位拍門,睇下有無對面屋既聯絡方法。出黎既係一位白色小背心既大叔,我簡單同佢講述事情既經過。

你班咸濕仔講既人妻出現啦

白色小背心既大叔身後個人妻睇下咩事,原來佢係我小學同學個媽咪

咁我又講多次件事既經過,人妻就幫我拍對面門,疑似單位一,終於有個呀伯鬼鬼祟祟開門,但佢死話屋企無long 衫架,又唔肯俾我望下就關門。人妻話有古怪

跟著我show 左電話d 相佢睇,一齊研究左好耐。佢話依個呀伯平時唔會long 衫出黎,一日到黑都會拉廉。

而格離疑似單位二,人妻話佢地返左大陸過年,所以無人係到但我琴晚見間屋仲著住燈...
我先交代成件事

首先,琴晚大風得渣,我張被吹左落對面樓六樓(confirmed),由於太晏,我打算第日放學先拎。

第三,我放學後已經唔見左張被,但long 住果家人既衫褲。而我都係樓與樓之間既小巷睇過,唔見我張被。

第四,我一返到屋企已經昅實對面樓,但轉個頭不飯,d 衫已經消失左。

第六,我向兩家疑似單位拍門,但無人應。無奈下,只好向佢地對面單位拍門,睇下有無對面屋既聯絡方法。出黎既係一位白色小背心既大叔,我簡單同佢講述事情既經過。

白色小背心既大叔身後個人妻睇下咩事,原來佢係我小學同學個媽咪

咁我又講多次件事既經過,人妻就幫我拍對面門,疑似單位一,終於有個呀伯鬼鬼祟祟開門,但佢死話屋企無long 衫架,又唔肯俾我望下就關門。人妻話有古怪

跟著我show 左電話d 相佢睇,一齊研究左好耐。佢話依個呀伯平時唔會long 衫出黎,一日到黑都會拉廉。

而格離疑似單位二,人妻話佢地返左大陸過年,所以無人係到但我琴晚見間屋仲著住燈...

鬼片情節
擺明吞左張被扮冇野啦
啲死廢老
擺明吞左張被扮冇野啦
啲死廢老

報警幫佢開年
撞鬼囉
屌你啦樓主 貪你張被索滿哂袋底泥味咩
我先交代成件事

鬼片情節

好不安
原來鬼故黎
繼續吹
拜乜鳩年
無人但著燈=懷疑被爆竊
阿伯收埋左=懷疑被盜竊
我先交代成件事

鬼片情節

仆你個街咸片變鬼片
回水!回水!回水!
無人但著燈=懷疑被爆竊
阿伯收埋左=懷疑被盜竊

其實阿伯係一年前已。。。經。。。死。。。左
無人但著燈=懷疑被爆竊
阿伯收埋左=懷疑被盜竊

而且墮樓死係衫架上,而一年後樓主張被飛左落個衫架上,即係
可以考慮出返個故仔

但仲有冇下文
必要時可以報警求助
叫警察幫你手入屋拎返張野
無人但著燈=懷疑被爆竊
阿伯收埋左=懷疑被盜竊

而且墮樓死係衫架上,而一年後樓主張被飛左落個衫架上,即係

阿伯夜晚見凍, 咪借張被用下囉
好撚驚
變左靈異post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞