[863]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(279)MAMA最佳女子新人粗卡之期待日本場

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

推一推大天使珉周先
佢地唔似會諗到咁長遠
ioi果班而家各自各做啲咩?

奈子唱歌可以一試, 仁美就跳舞,
但佢地個樣局限左佢地, 太過cute cute,
唔知打唔打做到girl crush
所以我覺得未必話肥秋一定想攻韓
似想食埋日本Kpop 市場果份咁
咦點解好似見到清純一個d舞係唔同d咁
幫佢整簡單化左?
講起Sowon就諗起仙氣與廁紙
呢個真心好笑
以櫻既講法似係兩年半之後會留多陣hkt?
奈子solo 行 iu 條舊路
仲有亞洲既日韓飯,呢年akb都幾多去泰國活動,乃木坂就去台灣開con。
somi 等下年solo debut,
世正, mina gugudan 2線團
潔瓊 娜榮 pristin 唔知點, 潔瓊返中國發展?
DIA 都好似唔多掂, 紅彩妍一個, 應該會好似SUZY咁發展落去?
請夏solo無敵, 越黎越多人識, 第2個sunmi
璉靜團宇少都好似散散地?2線游走緊
doyeon同有情岩岩comeback完, 都係爆唔到上1線
sohye hea接活動拍下劇參加下電競活動
都返日本咯,唔使girl crush啦,係睇下佢地仲想唔想玩48個模式,同埋會唔會搵aks以外既事務所,搵得既又可能有唔同既發展方向。
頂你
我每次諗起廁紙就覺得佢好純情,
yerin都明佢唔明
Gugudan 今次CB完三線都無
炮灰中既炮灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞