性侵8歲女童致脫腸掛尿袋 趙斗淳藉飲酒「失憶」:有證據就把我閹了

193 回覆
12 Like 294 Dislike
oppa
睇到單野真係好撚嬲
一個細路女就咁比條人渣搞到終身用尿袋
以前仲要唔知幾多次手術先康復到
到佢長大成人仲要驚條仆街陷家剷出黎搵返佢
驚到要熄燈睇書 唔敢出門口
我係佢老豆老母就唔撚理乜柒野法律
佢一出獄第一個接佢 收撚埋佢係地下室同佢泵條腸出黎
再剪撚左佢條J出黎餵返比佢食
想扑野去叫雞啦 屌你老母 點解要搞小朋友
仲有韓國啲法律都on99你都判得刑 點解唔判重啲
佢都出到聲話會搵返當時人 都仲放佢出獄
至少出獄都應該要用電子腳鐐啦 禁固佢一世啦
依啲時候又唔見人講法治 笑死
送曬班 奄尖聲悶港女過去就岩,唔食下屎唔知咩先係好
你考慮下哩世人唔好再講笑,好撚尷尬。

重有,屌你老母呀死柒頭
因果係邊, 神明係邊!?
真係除左屌你老母都唔知講咩
咁撚樣搞個細路
呢D仆街真係 仲串串貢
應該拎去凌遲
想問
點解條友喺監獄無被人折磨
根本係差佬想偏幫條契弟,專登玩野搏女仔驚/精神崩壞而作唔到供
意志稍為唔堅定都比人過到骨
佢有無諗過其實坐監對佢黎講先係最安全
屌你老母人渣就放過
呢d仆街點解可以無穿無爛離開監獄 韓國監獄d大佬渣ga
泡菜鬼國
我係個老豆一定將條友凌遲處死

無證據直頭入唔到
依家佢係扮野搏輕判
我不嬲都唔明點解精神病要減刑,精神病重犯機率仲要唔低,點解減刑可以放出黎
到依家都唔明 細佬女有咩咁好屌
個陣黎香港開拖tim wo,自唔自私唔知,但應該就勇武過香港人
咁我相信個61萬都應該會有啲又勇武又正義掛
其實條冷坦真係人渣賤種,強姦幼女仲聲大夾惡講到自己係比人政治迫害坐政治監,未出冊已經講明會搵受害人,佢根本唔覺得自己有錯

正路應該係低調d,唔好再搞咁多野,求其信佛/信教隱姓埋名過下半世算

當地人真係要請條仆街「食lunch 」
掟條撚屌比恩仔犬決啦

合情合法合理
12年換人地一世

法律好波!
韓國版公安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞