中國秘密製造「空軍一號」

47 回覆
0 Like 0 Dislike
仲心諗習總幾勇敢用支那制飛機
點知

經德國改裝再運返大陸
即係美國加德國技術
返到大陸就變自制
據稱中國「空軍一號」 使用美國最新型波音747-8機種 ,先經德國改裝再運返中國。
支共豚最撚唔愛國
用波音重要拎去德國改裝
用國產機自己國家改裝唔得嘅

身體卻很誠實

支爆1號
做咩秘密野要拎去德國改裝,
咁樣咪比人知道曬啲國家機密……
做乜唔自主研發
我就唔信咁大架機人地無整定d back door陰9你。中國用黎做空軍一號都幾夠膽

好多年前大陸已經想整空軍一號 訂咗架767不過俾CIA裝咗竊聽 嚇到江澤民即刻將架野改返做國航普通客機 之後次次用唔同機出訪
真係打起上黎,架飛機上面D電腦自動REBOOT變德文介面

然後自動導航往柏林你都咪話唔經典
支那一號
其實我真心希望有人同支那開戰,唔洗驚,因為支那輸9硬,當然唔好波及香港啦
大飛機唔係有運20咩
唔拎架國產黎改嘅?
其實我真心希望有人同支那開戰,唔洗驚,因為支那輸9硬,當然唔好波及香港啦

無人同中共開戰.....情況就好似無人同北韓開戰一樣

因為無價值咁做

無人同中共開戰.....情況就好似無人同北韓開戰一樣

因為無價值咁做

sad but true 美國求其收緊下移民條例、搞下貿易政策、兇下中共,習大已經鳩縮
據稱中國「空軍一號」 使用美國最新型波音747-8機種 ,先經德國改裝再運返中國。
有本事就唔好用外國野,用國產機,仲要自己改裝。領導人敢坐上去,又可以安全著陸既。我就話你共產黨好野
愛國喎
又抄
屌以為自己大陸整架出黎
空軍一號目的不是防避戰爭攻擊
而係防國内政變
空軍一號目的不是防避戰爭攻擊
而係防國内政變

所以根本唔洗理美國做左咩手腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞