任天堂我屌你老母咁都好意思收上網錢

139 回覆
245 Like 15 Dislike
問題你打spirit都唔易呢,同埋spirit都係比你燈火之星用,其他mode無得用
睇你呢句就知你無玩過
呢兩日打電腦已經打到厭
d fd冇買switch
咁我無wiiu無玩啊嘛
而且都唔算多幾個人啦,今次最多成80個
真係有人覺得燈火好好玩?!
頭半個鐘咪好玩

soundtracK dlc 有咩問題
佢上集都係比錢買dlc 送soundtrack
該讚就讚 該彈就彈

事實係收咗年費但個online 係unplayable咁制

利申: 咪再叫我買乜adapter. 我乜鳩都有買, 細細個開始已經係fanboy
有權嬲未?
好多索索
點解唔好玩
每關都唔同 變化大
砌spirit唔同技 rpg咁
玩左幾日停唔到
你覺得唔好玩就以為所有人都咁諗
得3隻咋wor
你條數點計
而且我就係話緊成日話無game冷飯不了果d
有幾多係好似你呢d咁有買wiiu,我都唔明點解未玩過既人會話冷飯不了,單機game都要追最新一舊少少就不了
我自己最中意psn 等半年半價先買
成個post都係屌緊個online wor
Online廢唔係第一日既事,老任抵屌
但該讚就讚,所以我讚隻game除online外既野
我都好中意
有啲係影子character
雖然呢個係傳統, 唔算取巧
全新嘅唔係好多, skip wiiu果集咪覺得勁多新人
屌拿星嘈咩撚索索任豚!

總之就係任記收撚左人online年費但行P2P LAG撚到on9

都唔知嘈咩撚
無話唔比玩喎
你睇番我個個留言都無話唔比你玩
咁撚惡
老任問題

樓上仲有啲叫人買咩lan線adapter
關個屁事, 四打一樣有人lag
大家有冇 tv mode 4人玩,冇耐就會有overheat 問題然後自己入左sleep mode ? 但自己一個玩單機game就玩好耐都冇事
老任機係咁
又係你呀何東妹
任豚
邊個再叫人買adapter 見一個屌一個
配件都有打人
買adapter啦
唔係買一個
係買多三個
畀埋你幾個friend
咁咪唔會再lag囉
買得老任你都預咗㗎啦
快啲幫老任含啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞