任天堂我屌你老母咁都好意思收上網錢

139 回覆
245 Like 15 Dislike
個dock根本好多野可以加
同埋好老實講
冇錯
手提機係要細部
但問題係個座唔洗阿嘛
帶埋個座出機玩咩
大多少少都夠做啦
個dock入面空到閪咁
其實得一舊掌心size既野有用但夾硬為左有console feel整咁大個座
個Dock空撚到塊基版大一倍都得呀屌佢老母
抵撚死 成班俾錢做白老鼠
插左LAN啦!
根本係任記問題,未買既唔撚洗哂錢,無咩分別

4人亂鬥無一鋪係順,1v1都係相對順D但絕對算唔上流暢。

好啦,4人lag我唔玩好未,只玩1on1算啦。
我屌你老母臭化閪冇得選擇只玩1on1,優先左都冇撚月手逼人玩LAG機亂鬥。
係咪弱撚智呀!!!

好撚嬲
純粹好奇,sf果類格鬥game上網打會唔會lag?
個人經驗,PS4版9成時間都好流暢
插左LAN都會lag有2個原因:
1.對家唔用LAN,WiFi又廢
2.對家係支那人
係,無得避架
插lan wtf
我都係求其入間1on1房玩下算
唔入房9成lag到網絡爆炸
任記友又搬薩爾達出黎
2017年神作講到2019啦

Ps4 pc 有幾多好玩既game廢時講

利申 有switch 等緊pkm
我住美東, 用2.4Ghz 50m wifi,
SFV每次玩打2-3個鐘先可能有一兩舖lag,
就算遇到啲不知名國旗既人都唔會lag,
會lag既只有完場時見到對方得1格連線(但有set限5格)
上年玩GVS都大致流暢, 係遇到拼音名就一定會lag到入唔到局
NS online未收費前玩過幾場poke拳online, 都係無乜問題
利申先我既"唔lag"係未至於會影響玩家表現果種,
咩1F delay果啲我真心分唔到
咁我出現親都有班任豚post既人追住我黎咬啦
講起散熱
果陣出MHXX買咗返嚟玩
一玩玩咗十個八個鐘
之後屋企人睇電視就換手提MODE啦
部機散熱即刻係咁噴氣
嚇撚到我阿
其實依個係正常
你插dock佢係用家機mode行,一定會熱,有風係佢散緊熱
得一個人講姐,但講好玩smash絕對係18年最好玩
不過只計單機同成班fd見面打唔計垃圾online
好撚易上癮
唔撚係阿
唔好嚇我喎
而家見佢冇咩事
我都冇咩點玩過嫁咋
你咁出名個朵又咁好,又唔見其他人係咁
樓上話熔咗部分野
唔會掛
佢嚇鬼你姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞