Esso特價油

33 回覆
0 Like 0 Dislike
用緊shell bouns card -1.9
計埋1500 送50 即係-2.4左右
唔明點解有人排esso

黃竹坑
中石油 (唔係中石化) 依家用油咭入 $300 都減 $2.2 ... 但油站比較少 ....

不過有d 人去 ESSO 可能係博 "貴油平入" ......

長期經獅隧
卡都唔使就有得減

朋友住竹園,新手果陣唔識路,上網見到屋企附近入油好撚平,打開地圖又近,正呀喂立刻狗衝,點知入完要焗入沙田,一來一回戇鳩鳩遊車河
中石油 (唔係中石化) 依家用油咭入 $300 都減 $2.2 ... 但油站比較少 ....

不過有d 人去 ESSO 可能係博 "貴油平入" ......

長期經獅隧
卡都唔使就有得減

朋友住竹園,新手果陣唔識路,上網見到屋企附近入油好撚平,打開地圖又近,正呀喂立刻狗衝,點知入完要焗入沙田,一來一回戇鳩鳩遊車河

想當年, 我都中過伏, 諗住有條路出返九龍塘
點知入完開gps, 就知中伏

長期經獅隧
卡都唔使就有得減

想當年, 我都中過伏, 諗住有條路出返九龍塘
點知入完開gps, 就知中伏

你係醫院轉上去果下已經係不歸路
屋企門口有中石化,長期減2.x,彩esso都有味
你揸緊乜

佢應該坐開巴士
Caltex 油卡普通油減2.2
又多站 D油又靚
-$2.0 撞貴油平入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞