Esso特價油

33 回覆
0 Like 0 Dislike
想問一下大家入特價油打爆最多可以慳幾多?
慳唔慳到3千蚊?
入一次慳3k?
你個部坦克黎架?
入一次慳3k?
你個部坦克黎架?

飛機
入一次慳3k?
你個部坦克黎架?

就係3k都慳唔到,咁樣排過幾鐘,值得咩?
入一次慳3k?
你個部坦克黎架?

大牛入爆都唔洗三千喇下話仲話慳三千
你渣架油車去入?
你揸緊乜
你渣架油車去入?

入一次慳3k?
你個部坦克黎架?

我食完糖水 12點半入等左10分鐘only 連埋入油1245走得
我次次係元朗入 唔洗排
講緊星期二慳兩蚊?
乜要排架咩
今日真係好長龍
是但一個職業公會或架車既車廠出既油卡都減起碼2.2,公司卡仲多,駛撚排隊咩,次次經過都恥笑班淪米垃圾,我有卡都唔會買呢間公司既油,感覺太低賤
有時星期二特價又有時星期三先做特價,又要等佢通知你果日特價!好似比人撚狗咁玩!其實平日用銀行優惠卷入油仲抵!
用緊shell bouns card -1.9
計埋1500 送50 即係-2.4左右
唔明點解有人排esso
唔明點解有人排esso

減1.9咁多咩
我以為減0.9
唔明點解有人排esso

減1.9咁多咩
我以為減0.9

特定咭先有-1.9
唔明點解有人排esso

呢期雙倍積分,加埋入開 V power *1.25,儲分快過火箭,我三個月已經收咗五張惠康coupon
是但一個職業公會或架車既車廠出既油卡都減起碼2.2,公司卡仲多,駛撚排隊咩,次次經過都恥笑班淪米垃圾,我有卡都唔會買呢間公司既油,感覺太低賤

有時順路入支那石油都-2.3,啲油又好燒
星期二成班乞衣 搞到塞車
唔明點解有人排esso

呢期雙倍積分,加埋入開 V power *1.25,儲分快過火箭,我三個月已經收咗五張惠康coupon

有雙倍咩?
中石油 (唔係中石化) 依家用油咭入 $300 都減 $2.2 ... 但油站比較少 ....

不過有d 人去 ESSO 可能係博 "貴油平入" ......
因為有雙倍積分可以換油/米/coupon
用保良局果張-$1.8
都係少$0.2,我每次入都唔夠40L
圍番都唔夠8蚊
所以都好少-$2果時特突去入
中石油 (唔係中石化) 依家用油咭入 $300 都減 $2.2 ... 但油站比較少 ....

不過有d 人去 ESSO 可能係博 "貴油平入" ......

長期經獅隧
卡都唔使就有得減
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞