鄧家彪已把facebook頭像轉成華為標誌

90 回覆
263 Like 6 Dislike
做咩用美帝既facebook?係咪走狗賣國賊?
洗頭艇呢? 肖建華呢?
仲要唔係香港的公司,係蝗國,理論上同工聯會無關
葉太:會改用華為手機
【明報專訊】華為首席財務官孟晚舟喺加拿大被捕一事引起熱議,新民黨主席葉劉淑儀噚日出席傅曉琳議辦開幕時,都同傳媒談及呢個話題,評論入境處嘅護照簽發安排。被問到會唔會呼籲市民多用國貨,葉太話唔會,但自己會改用華為手機。讀者下次見到葉太,不妨留意吓佢部手機。

何啟明買落244件小米產品

除咗華為之外,另一國產品牌小米都有建制派議員追捧。工聯會何啟明噚日喺facebook出post,話自己咁多年買落足足244件小米產品!啟明同Emily講,幾年前已經開始用小米產品,由衫褲、手機買到空氣清新機,可以話成屋同成身都係小米產品。佢話覺得小米性價比相當高,無意好似葉太咁轉會華為。問到佢咁多年為小米燒咗幾多錢,何啟明就笑住話「畀老婆知會死」,睇嚟都真係使咗唔少錢。
https://m.mingpao.com/pns/港聞/article/20181210/s00002/1544379875699/葉太-會改用華為手機
「全世(界)有良知的都會譴責美帝國主義」

暫時只係知中國係有良知既國家
佢地講果D說話,將美國換成中國一樣講得通
佢唔係想形成熱潮吓話
將頭像轉埋華為
工賊會係咪自殺?你唔自殺都係個助攻
麻撚煩, 一次過停用哂ios, andriod, windows啦
一個中立既議員唔避嫌將個人社交頭像轉做一間商用機構,係咪弱智?
+bill 哥之前啲郵票費找曬未?
連903晴朗都串鳩工聯會幫資方請願
唔講仲以為華為係良心企業
所以話工聯會都只不過係個名
唔通紅十字會就係做慈善咁簡單咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞