海關關員2018 (16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
想問下依家仲有冇派FT email 同派到幾號?
尋日過左體能 ,跟住group in , 依家再等email fib, 希望有啦
唔比帶錶先慘
睇完題目有1分鐘諗, 諗完每人講1分鐘, 之後再再有14分鐘一齊討論。 留意多啲時事就ok
佢要跑三個半圈。 我覺得實際多過800米小小。多10-20米 。

因為冇得自己計時,所以我一開始就爆,爆都冇力再死頂,死都唔停就得
總之學師傅話齋,俾啲掙扎 。
我就坐四望五 因為我跑完都唔知自己幾分
唔輕鬆,前後四個動作,因為都唔知自己做完有幾多分,用盡全力去拉,拉到肌肉痛。 個呀sir話ok就做下個動作, 不過通常阿Sir話你OK就應該覺得你夠分
肌力測試之後肌肉有明顯酸痛, 跟住就跑800米
我唯一肯定自己立定跳遠有5分 ,穿梯around 4分, 800米都around 4分 , 所以肌力測試完全唔知自己有幾多分,可能得1分
做gym都有好大幫助, 因為佢個分係四個肌力加埋一齊計,對腳唔夠力可以用手力搭救,手唔夠力又可以用背力搭救, 總之四個分總和夠佢要求嘅KG就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞