唔係讀hku又黎hku影畢業相既人到底諗緊咩

194 回覆
1293 Like 73 Dislike
你又知人地無朋友? 根本係你狗眼看人低,睇到唔係著住hku既袍係hku影相就以為人地扮曬hku學生。
between
唔見你有fd讀樹人
之後你去樹人同佢影?

其實如果唔係讀同一間u,大家約去一間靚d多野影d既u一齊影都正常掛
其實我係咪踩中左你條尾
樹人唔靚?
浸大唔靚?
i大唔靚?
只係睇唔起d人憑大學黎judge一個人既人,同D三姑六婆有咩分別?
你冇答到我問題喎

between 冇人睇唔起你地
係你地自己對號入座
自己覺得人地係講緊你
靚唔靚既野好主觀

你咁樣都話自己唔係睇唔起,咁我無野好講
只係呢個世界好多人入到三大都選擇唔入,亦都好似你咁講,好多人入到神科都選擇唔入,但用讀咩大學或者讀咩科去判斷一個人,就只係證明你愚昧。
咁你有冇去樹人影呀
淨係去hku?
定係你唔當讀樹人既fd係fd?

你仲堅持覺得我用大學黎judge 人
所以你閱讀能力咪咁低分
所以咪只係入到city 囉
「所以咪入city」,咁樣唔係同大學名judge人? 你係咪自打嘴巴
我未畢業,亦都未去過其他大學影相,亦都無朋友讀樹人
傻女
唔好咁玻璃心啦
你唔好黎hku影咪冇人話你

其實接受 承認 自己既不足
係一件美德黎
唔係住九龍站上蓋又去圓方買野係咩心態
同曬d樹人 i大 朋友絕交

剩返 cu hku 個d先叫朋友
你已經前提假定左入city一定係低分過入三大既人,咁樣就係以大學名黎judge人
你都係睇返我個標題算啦
屌,我識有條柒頭,人地結婚佢著畢業袍去同人影相。
結婚個個又唔係佢親戚。
樓主咪咁幼稚啦 仲細咩小心眼到 一個場景影相都好屌柒人 你係咪嗰啲拎學校刷優越感嗰啲傻閪嚟?
樓狗裝B抵屌
樓狗我屌你老母
睇唔起人嘅都係垃圾 問過禾含未?同我裝逼?
屌你老母我讀Gbus副修Bsex 我實習屌緊你老母嗰陣你仲係kongu同人爭位影相咋懵柒
其實如果我有朋友讀樹仁同i大
我都會去同佢地影
如果有朋友讀Kong u
我又會去同佢地影
所以去影唔代表要去拎優越感
只係一齊紀念
但你一開頭咁話city21分個d
好明顯就係用大學名去judge一個人既小學雞
只不過今次沉唔住氣忍唔住出聲
想講番city唔係個個都咁
不過樓主語氣差到咁,我想認真討論都唔得
果然上連登唔好咁認真
我都係出番去溫書算
讀hku又過嚟cuhk影畢業相既又係諗緊咩😂
去開又一城,順便姐
對唔住
我知你其實平時生活上都比人標籤左好耐

我信你係叻女黎架
加油溫書
唔好衰比班所謂hku仔睇
要做city u 第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞