唔係讀hku又黎hku影畢業相既人到底諗緊咩

194 回覆
1293 Like 73 Dislike
乜撚嘢叫港大?大?邊撚度大呀?睇過?!無人識你喎!人起朵你起朵!你知我哋含大乜嘢呀屌你老母!
講真city冇嘢影,影黎影去都係校門果頭。之後冇了

所以都係去 其他U影 如hku chinu ust poly
我話自己unsw master grad, 條友又唔憤氣咁,unsw就係因為有太多呢d on9仔我先覺得垃圾,Mel U/ANU grad既都未出黎打飛,唔該唔好自視過高影衰自己間u
樓主狗眼看人低,可能人地有fd 一齊係hku影有問題咩?大把city/bu既人dse高分過入hku d人啦。

利申:dse26 入左city
靚女?可以留個tg?

完全曲解
B5定6
做咩咁睇唔開
B5
無話自己勁 只係想講好多非三大既大學生其實唔係想像中咁差.... 愚昧既人只係識以大學名黎判斷一個人
我指係樓主話人city仔 dse21分,好似高分d入到三大就好勁,我從來無講過一個人係用分同用大學名黎判斷,你自己先入為主理解錯我意思
city入面都仲大把人勁過我,無想像中咁差唔係指自己,亦都無講過係自己,從來無講過自己勁定差。所以先話你先入為主
識大把人best 5 > 32 分唔入所謂神科
我自己都係

你中學畢業會唔會去隔離間中學影相
如果有朋友一齊畢業讀唔同u一齊影畢業相有咩問題? 中學可以個個都入去影相? 你個例子都唔同,唔可以一齊類比
如果有朋友

咁冇喔?
你會唔會去第2d學校?
呀靚女

你知唔知點解你要影畢業相架?
係紀念呀

但冇係個度讀過書 / 生活過 咁紀咩念呀?
city入面都仲大把人勁過我,無想像中咁差唔係指自己,亦都無講過係自己,從來無講過自己勁定差。所以先話你先入為主
識大把人best 5 > 32 分唔入所謂神科
我自己都係

你中學畢業會唔會去隔離間中學影相
如果有朋友一齊畢業讀唔同u一齊影畢業相有咩問題? 中學可以個個都入去影相? 你個例子都唔同,唔可以一齊類比
如果有朋友

咁冇
你會唔會去第2d學校?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞