2018 日本 Cyber Monday 美國 Black Friday 黑色星期五優惠討論區 (13)

70 回覆
1 Like 1 Dislike
Dim buy 計體積重,所以會貴d
有冇人知iparcel要點投訴?
完全冇郁過

Rugby 又有平喇~

特價£70,選Hong kong 免稅後£58.33
想夾單鏗運費

https://t.me/sam_y
屌你殘體字來?
今年買咁支oral b 1000, made in Germany, 電壓支援240V, 開心使用中
連埋運費, 620蚊同680蚊買SUPERDRY WINDCHEATER,真係好抵屌
ching 你呢個係咪完左
有冇人試過amazon用iparcel 送?送左12日都未到香港
終於到左喇iparcel

判上判上判

第一間係amazon 送去比iparcel 倉嘅label
第二間係iparcel 送黎香港嘅label
第三間係什麼WMG速遞label 送去郵局
第四間係香港郵局label

個包裹成6個label...都唔知講咩好,12月3號order,直送都而家先到
咁樣判上判法
我有份件琴日到香港
係咪要預過埋新歷年先收到
我份件星期六話Entered into local delivery system
到今日都未派到俾我
你係住宅定商業地址?

住宅地址的話,上iparcel個feedback form file個lost claim佢就會交比郵局送
原來郵局派
我屋企人簽收
郵局係咪唔會打電話黎
基本上收過咁多次貨係得DHL會打比你
郵局永遠唔會有電話。派到你唔起屋企就會比張卡你去郵局拎。

但可惜呢間垃圾野唔係所有都轉比郵局,畢竟郵局唔平,唔係遲晒到或者比人屌緊佢都唔會轉郵局。
件貨爛左,點ship返比amazon

咩貨?

問amazon要求運費佢負責
有冇連登枕用後感?
係時候開2019 post未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞