2018 日本 Cyber Monday 美國 Black Friday 黑色星期五優惠討論區 (13)

70 回覆
1 Like 1 Dislike
上Levis買嘢 試咗自己visa 同master 都唔得,係咪代表block海外卡 ?
qc35???
第一代唔知買唔買好 心大心細
地址問題

Gobuyship 終於肯寄,22/11買,18/12先收到,真係可以成1個月時間
我買sound sport free
都係唔得 放棄咗 因為斷埋碼
轉多幾間個地址總會有間得
都唔算平
佢好似係話唔接受我個payment 試咗轉地址 去到payment嗰到 用visa master PayPal 都fail
有冇試dimbuy
轉頭試試佢先
lm
有冇人有用sb紐約倉 簽收左好撚耐
但完全冇反應
其他倉好正常 係呢個倉係咁
真係 我係俄勒岡份件,唔係FB pm問佢應該2046先有最新消息
其他野到晒... 但紐倉既係冇更新過
可能紐約倉先係最爆嗰個
我份件今日都拎得啦,比Shipbao預計快左幾日
唔係喎,德拉華州先爆
岩岩去順豐拿返屋企見冇左.搵bns佢又話件野直接係amazon運冇開過唔關佢地事 依加email緊Amazon
唔見左乜
fitbit手帶
唔見對鞋果個我黎

我都有fitbit件仲係bns到呀,唔好嚇我呀

無架啦,話左2件偷1件都唔會賠比你
你問美馬人地答你出左貨,你可以點做?
轉個頭比某公司d人話人講乜你又信,天真
睇下個賣家肯唔肯免費出多件貨比你

一定又會有人講邊個貪你d垃圾野呀

如果你買兩件,收得一件,咁應該係amazon pack錯,咁嘅情況Amazon會寄過,即使係fright forwarder

係pys屌左對996,bns計2.3磅 7號出庫10號上葵芳拎
咁快?4,5,9日出庫都未到呀

係pys屌左對996,bns計2.3磅[img]assets/faces/dog/touch.gif[/img] 7號出庫10號上葵芳拎[img]assets/faces/dog/touch.gif[/img]

pys今年好多nb都好抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞