[獌狗食撚屎] 般尼茅妻 對 利物浦 2

1001 回覆
118 Like 19 Dislike
星期五晚靜到
撐!
Ok反面,屌你老母臭猁狗!
holding果下估唔到收咧就真既
Jurgen Klopp says he has a plan to ensure that Alexander-Arnold doesn't have to play every minute of every match while Joe Gomez spends six week on the sidelines.

"Wait and you will see what options we have!"

一係邊爐一係馬槽
毒梟
邊爐啦

今季巴西都仲有用佢打右閘
其實仲有米拿,由其高普需要對閘壓前你攻
請問呢個係咪利po?
clyne要傷幾耐
唔係
米拿叔留D力頂下Jelly既左閘位啦
同阿狗做返互含?
咁我出翻去先
反獌緊要d
要合作,我地係less evil
龍狗上次係你發癲
Jurgen Klopp says he has a plan to ensure that Alexander-Arnold doesn't have to play every minute of every match while Joe Gomez spends six week on the sidelines.

"Wait and you will see what options we have!"

一係邊爐一係馬槽
邊爐啦

今季巴西都仲有用佢打右閘

打英超出個咁慢嘅閘 等同自殺 佢專心打好個防中位好過啦
今年痾狗咩事咁搶口
表現好少少又變翻馬撚
入去moon原來又燒埋我地果疊
d口吻以為排緊榜首
你啲手足自己走入黎比我咬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞