YouTube rewind 2018 簡直係垃圾

150 回覆
307 Like 7 Dislike
拍多啲人自殺呀?
Logan而家算係咁 竟然會叫人幫手subscribe PewDiePie
喂 你想食屎 唔代表其他人都想食屎
點解係都要兩舊屎揀舊無咁爛同臭就收貨 滿足
我唔係話應該叫佢上rewind,我只係話佢係PewDiePie單野上面算係咁姐
小組討論 做乜鳩
Pewds同Mr beast都無
根本youtube就想tseries上位 點會擺佢同pewds大戰入rewind
T series事件係唔係印度開新ac會自動sub佢地 想了解下youtube既meme, 平時剩係睇下Pew佬
呢個都未firm到 不過有mon住sub count既人發現唔止一次tseries sub一次跳幾千 而同時pewds就跌番兩千
其實youtube係唔係一直想做低Pew? 但影響太大一直冷待佢? 成日被人斷章取義
好明顯啦 兩年rewind都無佢
佢d video係咁俾人惡意claim revenue/demonetize 唔撚理
tseries做馬做得咁明顯都唔撚理
唔係萬咩?我記錯?假到仆街,subs數整數咁跳幾千幾萬
我睇係一次9000 一次3000
用fortnite 都唔用食雞 垃圾
明明sub咗pewdiepie
但喺youtube好少會見到佢啲片 要特登㩒入去先知佢出咗新片
有冇開埋個噹噹呀
google is evil now
一聽到話要k-pop即刻熄左!
好多人笑今年rewind係自殺森林拍
YouTube應該係純粹笠水姐,想要d傳統乖乖仔形象做YouTube頭牌,唔想要d有爭議性既人做左YouTuber代表。

其實當年斷章取義果個係WSJ唔係YouTube,佢自從比WSJ屈反猶開始,到依家都仲係成日拍片嘲諷傳統媒體 我諗好多做新聞業既廢老唔鐘意佢。
YouTube rewind 2018做左史上第二多dislike既片
一開波Will Smith一講I want Fortnite已經即刻dislike咗
同埋佢都唔算YouTuber啦,搵佢做乜鳩
Ninja唔洗講
YouTube係想講Fortnite嘅搵Ali A仲好啦
中段搵兩個電視節目嘅主持跳舞真係好撚尷尬
之後嘅小組討論政治正確真係冇嘢好講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞