YouTube rewind 2018 簡直係垃圾

150 回覆
307 Like 7 Dislike
YouTube rewind係每年youtube spotlight拍嘅一條重溫片, 片入面多數會關於該年度最hit嘅歌、人物、事件同memes
以前啲背景音樂會整得好好聽, 而每一秒嘅內容都會係精華,冇一秒係浪費。 不過今時唔同往日喇, 自從2015年開始, 每年啲內容都越嚟越遠離youtube本身嘅communities同creators
今年仲要拍到不倫不類咁,一開頭就揾咗ninja嚟拍fortnite巴士,明明ninja就唔係youtuber
好失望,咁又浪費咗一年
垃圾左好多年
2018最大事件一定係大戰印度狗
係呀
pewdiepie vs t-series
都唔知做乜鳩

Year review!!! (啪啪)
pewdiepie )))
有個animator畫咗佢張凳入去
冇俾youtube發現
$399
btw, 其實youtube係唔係好憎pewdiepie啫 :(
本身都無乜 expectation 諗住睇下就算,點知今年真係垃圾到極致,成條片都唔知係度做緊乜,又講埋啲政治正確野。條片應該係歷年最差嘅 YouTube rewind

Btw, 頭先見到 dislike 個數剛剛過左 1 million dislike 仲多過 like
最垃圾今年
勁多對白, 主題竟然可以係fortnite+韓國+左膠
突然間一班人逐個講左膠政治野
衰過放Logan Paul出黎
睇完之後覺得好似將啲大家都唔鍾意嘅 content 炒埋一碟咁 我真係寧願佢放 Logan Paul 出黎都好過搞到依家咁
垃圾 第一次要分幾次迫自己睇
上年睇rewind2017已經覺得垃圾到無得再垃圾,點知今年竟然可以更加差 亂9咁黎
見到ninja果下真係屌咗出聲 而家係youtube rewind定twitch rewind啊
clap clap
Youtube rewind
因為pewdiepie唔係左膠?
2016最正
睇到kpop果到就熄撚左
見到都覺得尷尬
cringe 到一個點
明明用fortnite做主題但係冇ali-a個intro meme
咁睇條春
至少佢有“thank the bus driver" meme
利申:reddit撚
嘩屌,好反感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞