今日做完手術好不安...

417 回覆
4143 Like 21 Dislike
樓主一定平安無事
加油!
樓主加油!不如你做下運動?有啲case好似話做運動可以排走啲毒好返
樓主粒淋巴有幾大?
我都係上年摸到頸有幾粒腫左,去睇醫生幫我照超聲波抽血驗話正常,好細粒
佢就問我要唔要抽針驗,我就無驗到
宜家幾粒野無變大keep住喺到,一年覆一次診
其實我係咪應該驗...
巴打邊到睇?
巴打去邊睇
睇普通門診轉介看去耳鼻喉科
祝巴打早日康復
樓主幾時知報告?
God bless! Bro!
祝樓主 吉人天相
平安無事
祝樓主身體健康 無事既加油!
祝樓主身體健康呀
頂,我都有兩粒,一年幾仲到,又唔痛又無大過,下年睇下先,好驚
祝大家身體健康!
加油!
一切平安!
買咗保險未
不強求,順其自然。
放心啦巴打
7,8年前我淋巴結有 鼻成日有血 耳嗚 連抽血EB病毒高 最後鼻抽組織又係無事
之後睪丸摸到有粒野,有墮脤感人生有兩次懷疑照過兩次超聲波,又係無事
成日肚痛 肚柯 忍屎耐會柯血 成日放屁多年
本身又係以為有野 最後咪又係無事
前一年每日發燒到依家仲有時都有燒 但無理
嗰時全身痛,夜晚訓教流汗仲要冬天
身上搵到好多血點,身體暴瘦8kg
最後睇咗無數醫生 抽血 抽到人乾咁
次次都正常血 最後照埋Pet
同我講有小小扁桃腺發炎
盛惠5皮野嗰次
不過我仲係驚,又出去搵血液科香港權威醫生睇
佢話就咁睇我啲血,唔似係有發燒既徵象,但所有探熱我控或護士探就係有段時間會發燒
最後我發現心理會嚴重影響你身理
只要你過度focus係某種感覺
你身體自然會過度集中某部位你平時無刻意感覺既位置
所以可能平時巳經有既野,當你刻意集中幻想就會痛或各種不適
記得嗰時一日接近瘦1kg速度,之後發覺心理影響勁大,最後心情處理好,好快體重又上升返
以上真人真事,比你借鑒下
唔係話有事唔洗去睇
只要一日未有事,唔好擔心太多
只會令自己更難受同不適
樓主加油!
粒野郁到又唔硬應該唔洗咁驚
雖然我明報告一日未出一日都唔會安樂
希望無事
祝樓主身體健康
我接近大脾罅個位都摸到好似有粒好細既野,但要大力禁落去先摸到裡面有粒野,樓主係咪咁
樓主加油,撐住啊
頸啲淋巴腫有可能係之前成日病,唔一定關cancer事
我之前因爲扁桃腺過大而成日病,切完扁桃腺少左病,頸個幾粒淋巴就自然消左腫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞