今日做完手術好不安...

417 回覆
4143 Like 21 Dislike
頂住, 樓主冇事! 我講 ge!
加油呀!唔好諗咁多啦
巴打好想比個擁抱你,加油
剩係可以同巴打講句加油!
我同巴打一樣,半年前同一位置摸到淋巴凸起左,全身不明原因既痕(我本身成日有濕疹,知道唔係濕疹果種痕),兩個月後右頸都腫埋,一直維持到依家。

Google睇,全部都嚇我淋巴癌 哈哈

我唔敢睇醫生,一來無錢,二來我讀緊書(我26歲 返返去讀asso,唔輸得架)

我就諗住考埋個試去睇醫生,想知道萬一中招,要預幾錢醫病?
加油
呢啲真係唔好拖
加油 巴打
加油呀 為你祈禱
願天父祝福你!
樓主

你唔會有事

加油
我成頸都係 腹股溝都有 唔洗驚
加油樓主 連登有愛
我上年頸到生左一粒野脹到超大粒,食左抗生素冇效去左浸會到割成粒出黎化驗,發現係一種罕有病叫菊池病,但本身我有銀屑病同玫瑰座瘡,都係一d自身免疫系統病黎,一路都好驚會係紅斑狼瘡有去驗過但化驗結果都唔係,好多時都係自己睇完網上既資料嚇自己,所以唔洗太擔心。
不過本身免疫系統唔好抵抗力差,其實都要搵其他方法去改變下,先冇咁易病。
加油,你一定冇事!
我都係咁
痕個排個粒野就會更加突起
我諗係免疫系統野 但應該正常掛
果種痕真係好辛苦 點R都舒緩唔到 就好似係皮膚底下啲神經發出來咁,R完一條條紅色抓痕凸起左,啲抓痕過一陣又散,唔似濕疹,仲要由頭皮到腳趾尾都無一幸免

我睇醫生,醫生話痕係因為皮膚乾,我心諗 我啲皮膚乾左廿幾年 都未試過咁樣痕

啲人成日話 有唔妥就盡早求醫,咁求醫既程序應該係點?
業障病,多唸經拜佛,長期吃素吧
Wish you luck !!
快D 買人壽
唔係咒巴打
但你形容既情況 只係萬一有咩事 你屋企人都有筆錢
救命呀,發現on9仔,各單位請注意
認真問
已知情況有得保?
唔好講
無人知。。。
買d 鬆手d既公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞