覺唔覺新嘅pokemon冇以前嗰啲咁型?

449 回覆
237 Like 46 Dislike
跟返小剛個樣姐...
老鼠泥果D真係唔識欣賞
我覺得唔係冇以前咁型, 而係越黎越唔似POKEMON
以前d設計邊有咁複雜, 好似超人咁, 以前裸體超人, 而家著晒裝甲咁
最靚嗰隻仙九尾又唔提
但係其實呢啲佢都只係改返以前啲pokemon啫,但新設計嗰啲真係唔係好掂

上面提到數碼暴龍,其實我以前都係鍾意數碼暴龍多啲嘅,不過以前數碼暴龍同pokemon我覺得比較分明,而家好似互相撈埋一齊噉,而且新設計嗰啲數碼暴龍我覺得愈畫就愈複雜噉,尤其是係X抗體嗰啲,更加機械人化變形金剛化噉,好似已經唔似我以前睇嘅數碼暴龍 傑斯獸雖然我覺得還可以,但係好似畫得太複雜
遲啲隻隻就變到高達咁架啦
淨係識賣童年回憶的話,隻game玩完
Btw, 唔計究極異獸,SM 系列有咩問題
認真
雷霆彈個樣真係好可愛
示意圖:

沒有之一
咪即係數碼暴龍D定力爆, 技窮
不過唔緊要, S/M老母正

覺得呢隻好型
秒經
打跆拳嗰兩隻
以前嗰啲對比起新嗰啲就弱咗,比mega進化佢哋提升個體值平衡返
計percentage新一代係肯定差過舊世代
不過新一代都偶有佳作嘅
舊版亦有柒菇碌
所以唯有接受
代歐奇希斯
第一次見到就覺得型到打冷震
話新既pokemon似數碼暴龍個d唔該解釋一下邊L到似??
圖都冇張學咩人比較
係 紅唇娃靚到女神級
第一次聽 又幾過癮
新版果啲好似中左幅射突變咁
究極異獸都唔算pokemon啦
佢唔設計成咁都冇異獸既效果
我自己覺得都算幾有創意
有屬性 入到精靈球 入圖鑑 唔計pokemon?日月神都係異獸啦

講設計ub仲好過mega,mega hea撚到,9畫加堆毛就 mega,都冇concept
佢地定位好似係咩異次元空間生物
就算你當pkm都唔係正常世界既pkm啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞