[不專業開箱]入手第一隻Vacheron Constantin

174 回覆
129 Like 10 Dislike
搭單問廿萬鬆啲budget除左ap off shore仲有冇其他推薦?

pink gold daytona chocolate
搭單問廿萬鬆啲budget除左ap off shore仲有冇其他推薦?

pink gold daytona chocolate

hublot spirit of bigbang 好靚, Richard mille 樣
隻錶都一球野

PP Nautilus啦
會唔會分享下 你既經歷
點樣唔靠父幹做到
究竟咩係nike車?

姐係nike出既車
lm
究竟咩係nike車?

姐係nike出既車

PP Nautilus啦

good!
好想要nike車

好想坐nike車

我有得摸下就夠了
好想要nike車

好想坐nike車

我有得摸下就夠了

去ifc 摸
我成日摸鳩人架青aventador
究竟咩係nike車?

自己google 汽車品牌,睇下logo邊個似nike
隻錶都一球野

99500eur 未折架
埋單冇咁貴

算多人玩嘅game
靠廣告,收錢去廣告,or 比錢unlock野

巴打有無10k一個月

10k

屌打錯 自膠
應該係100k
唔知巴打月入有無100k呢
你d Apps係iOS + Android?
同學話寫ios app好搵過android
究竟咩係nike車?

自己google 汽車品牌,睇下logo邊個似nike

Mc laren dream car

之前講好似300k..唔知依家又升幾多

一直都唔止呢個數

算多人玩嘅game
靠廣告,收錢去廣告,or 比錢unlock野

巴打有無10k一個月

10k

屌打錯 自膠
應該係100k

連McLaren都有,一個月肯定唔止呢個數啦
嗚呀 aventador mclaren 好正呀

一直都唔止呢個數

癡線架
賺咁多 巴打真係太勁
我都好想靠寫apps發達

一直都唔止呢個數

癡線架
賺咁多 巴打真係太勁

係我遇到班好partners
我個人本身唔叻架

一直都唔止呢個數

癡線架
賺咁多 巴打真係太勁

係我遇到班好partners
我個人本身唔叻架

屌晒巴如果想買錶可唔可以搵你幫手問朋友R折?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞